Rama Tours

Inspiratiedag Indonesië

Altijd al eens naar Indonesië willen reizen? Of kent u Indonesië al, maar wilt u andere eilanden ontdekken? Dan hebben wij leuk nieuws! Op zaterdag 10 december 2022 organiseren wij namelijk de inspiratiedag Indonesië. Ons kantoor in Maarssen staat dan geheel in het teken van Indonesië en dit is voor u natuurlijk het ideale moment om inspiratie op te doen.

Op de inspiratiedag inspireren en informeren wij u graag tijdens een presentatie van Productmanager én Indonesië-expert Djordy Smits. Djordy komt al jaren in Indonesië en heeft zijn hart aan het land verloren. Hij vertelt u maar al te graag meer over de enorme verscheidenheid aan landschappen en culturen.

Rijstveld - Indonesië

Maak kennis met Indonesië

Maak kennis met de diversiteit van Indonesië en leer meer over de eilanden, cultuur en manier van reizen. Tijdens de inspiratiedag Indonesië leert u op een gemakkelijke manier meer van het land en ontmoet u andere reizigers waarmee ervaringen en reisplannen uitgewisseld kunnen worden.

Ook heeft u de mogelijkheid om een één op één afspraak in te plannen van 30 minuten met een Indonesië-expert Shilla, Irene, Joanne en Saskia. Zo kunnen we al uw wensen noteren om aan de slag te gaan met een eerste reisvoorstel. Natuurlijk mag een kop koffie, spekkoek en lekkere versnaperingen niet ontbreken en wordt het bovenal een gezellige ochtend! U bent van harte welkom.

Update 9-11-2022: De inspiratiedag Indonesië zit vol. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Op de hoogte blijven van de eerstvolgende inspiratiedagen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.