Rama Tours

Rama Tours beste kleinschalige reisorganisatie van Nederland 2017

9 november 2017

De kroon op ons werk! Op zaterdag 28 oktober mochten wij tijdens het Verre Reizen Event in Den Haag de prijs voor beste kleinschalige reisorganisatie van Nederland in ontvangst nemen! Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door Getaway travel, online publisher van online reismagazines zoals indonesie.nl, zuid-afrika.nl, amerika.nl en australie.nl. Wij zijn door meer dan drieduizend reizigers gemiddeld beoordeeld met een 8,8, de hoogste score van Nederland! Hier zijn wij uiteraard apetrots op, aangezien niets belangrijker is dan de mening van onze klanten. Wij zijn alle reizigers die ons hebben beoordeeld dan ook ontzettend dankbaar. Wij waarderen uw mening zeer en zien het ook als een nieuwe uitdaging om dit hoge niveau in de toekomst vast te houden.

Waarom Rama Tours?

Al sinds 1985 organiseren wij onvergetelijke individuele rondreizen naar Zuidoost-Azie, Denk hierbij aan landen zoals Indonesië, Maleisië, Vietnam en Thailand. Ondertussen bestaat ons team uit acht topspecialisten, die klanten helpen bij het realiseren van hun droomreis. Wij bieden onze reizen volledig op maat aan; een dag meer of minder, een ander hotel, een extra fietstocht of een speciaal diner op een bijzondere locatie, het kan allemaal! Wij geven ons eerlijke en oprechte advies vanuit onze eigen reiservaringen en onze uitgebreide kennis van de bestemmingen. Zo wordt iedere reis een unieke belevenis waar jaren later nog met weemoed aan kan worden teruggedacht!

Wilt u ook een bijzondere individuele rondreis in Zuidoost-Azië maken? Kijk dan eens naar onze voorbeeldreizen! Uiteraard kunt u ook even contact met ons opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website!

Prijzen Rama Tours

Wat maakt deze prijs bijzonder?

Deze verkiezing richt zich enkel op reisbureau’s die gespecialiseerd zijn in verre reizen en is geen onderdeel van een andere verkiezing. De verkiezing wordt gehouden tijdens het ‘Verre Reizen Event’ en de Vakantiebeurs, dus enkel echte ‘verre’ reizigers brengen hun stem uit. U kunt zich wellicht voorstellen dat wij daarom extra trots zijn op deze ontzettend mooie waardering. Wij hebben erg mooie cijfers mogen ontvangen van onze beoordelaars, zie onderstaand het rapport dat wij hebben ontvangen!

Uiteraard gaan we ontzettend hard ons best doen om ook volgend jaar weer deze prijs in de wacht te slepen.

Oorkonde Rama Tours

Volg ons op:

Volgend blog

Vakantiebeurs Utrecht (10 – 14 jan. 2018)

Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.