Rama Tours

ONS KANTOOR

Ons kantoor is gevestigd aan de Geleenstraat 3 te Amsterdam in de gezellige Rivierenbuurt, vlakbij de RAI. Omdat al onze reizen op maat worden gemaakt, is het prettig om persoonlijk kennis te maken en uw reiswensen te bespreken. Dit kan uiteraard telefonisch, maar u kunt ook een afspraak maken, zodat wij tijdens een kopje koffie in alle rust de reis met u kunnen bespreken, waarbij we gebruik maken van onze expertise, landkaarten, boeken en vele hotelfolders. Ook kunt u bij ons op kantoor vast in de stemming komen voor uw reis; in onze etalage staan vele souvenirs uit Zuidoost-Azië en aan de muren hangt een prachtige collectie Balinese en Javaanse schilderijen.

Ons team bestaat uit acht topspecialisten, die u graag helpen bij het samenstellen van uw droomreis. Wij bieden onze reizen volledig op maat aan; een dag meer of minder, een ander hotel, een extra fietstocht of een speciaal diner op een bijzondere locatie, het kan allemaal! Wij geven ons eerlijke en oprechte advies vanuit onze eigen reiservaringen en onze uitgebreide kennis van de bestemmingen. Zo wordt iedere reis een unieke belevenis waar jaren later nog met weemoed aan kan worden teruggedacht!

Een hapje eten in de Rivierenbuurt
Wilt u na de afspraak in de buurt van ons kantoor ergens lunchen of dineren, dan zijn er genoeg leuke restaurantjes en lunchrooms in de Maasstraat, op het Maasplein en Scheldeplein met gezellige terrasjes. Ons favoriete eettentje is het Indonesische restaurant Djago op het Scheldeplein 18, tegenover de RAI. Hij is dagelijks open van 17.00 -21.30 uur en op zondag gesloten.

ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

Rama Tours Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.