Rama Tours

Sanda, Sanda Butik hotel (Pupuan)

Het Sanda Butik hotel is prachtig gelegen in het heuvelachtige binnenland van Bali. In dit kleinschalige hotel uitstekend tot rust komen en genieten van het koele klimaat. Dit is het landelijke Bali, waar u ver weg bent van de drukte en het verkeer. Vanuit uw mooie kamer heeft u een magnifiek uitzicht over frisgroene rijstvelden.

Kamers

De kamers zijn ruim en voorzien van een slaapkamer, deels open badkamer en een aparte serre met uitzicht over de rijstvelden. Deze serre is de ideale plek om te relaxen, een boek te lezen of gewoon te genieten van het uitzicht. De kamers beschikken over een minibar, koffie- en thee faciliteiten, tv en dvd, waarvoor u desgewenst dvd’s uit de collectie van het hotel kunt gebruiken.

Faciliteiten

Gezien de afgelegen ligging, maar ook vanwege de klasse van het restaurant, raden wij u aan te eten in het hotel. Met het geluid van fluitende vogels op de achtergrond geniet u hier ’s ochtends van een uitstekend ontbijt. Het hotel beschikt tevens over een “infinity pool”, een mooi zwembad met uitzicht over de heuvelachtige omgeving. Wandelen in deze omgeving is overigens puur genieten; kleine dorpjes, glooiende heuvels en weidse vergezichten!

Meer informatie rondreis Bali »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel