Rama Tours

Seminyak, Mutiara Bali

Het Mutiara Bali is omgeven door modeboetiekjes, art galleries, restaurants en nachtclubs. Het resort ligt in het hart van Seminyak en op loopafstand van het strand. Ondanks deze centrale ligging waant u zich in een oase van rust zodra u dit hotel binnenloopt.

Kamers

Het Mutiara Bali resort bestaat uit 29 kamers en 17 privé villa’s waarin traditionele en moderne Balinese architectuur zijn samengesmolten tot een eenheid. Afhankelijk van uw gezelschapssamenstelling heeft u de keuze uit een gevarieerd aantal kamertypes: superior room, deluxe room, jacuzzi room, family room en de 1-, 2- en 3-bedroom villa’s. Elke villa is uitgerust met een design keuken, eetkamer, een prachtige tuin met privé zwembad en een mooie slaapkamer. Ideaal als u over het gemak en luxe van alle faciliteiten van een huis wilt beschikken. Indien u speciale wensen heeft kunt u gebruikmaken van de 24-uur roomservice.

Faciliteiten

Overdag kunt u aan het zwembad of in de spa uitrusten. Voor de durfals biedt het resort zelfs een brommer verhuurservice aan. Huur het meest gebruikte voertuig van Indonesië om de omgeving mee te verkennen! Maar ook als u liever per auto vervoerd wilt worden, kan het resort een taxi voor u aanvragen. Wanneer de avond valt en het resort door duizenden lichtjes wordt verlicht kunt u smaakvolle gerechten komen proeven in het Mutiara Cafe and Restaurant. Vanuit het resort kunt u leuke tochten en excursies maken.

Meer informatie rondreis Bali »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.