Rama Tours

Seminyak, Villa Lumbung

Het kleinschalige Villa Lumbung is een oase van rust in het drukke zuiden van Bali. Het centraal gelegen zwembad wordt omringd door een tropische tuin en de authentieke bungalows. Dit traditionele boutique hotel ligt aan de rand van Seminyak, maar toch op relatief korte afstand van strand, leuke winkeltjes en voortreffelijke restaurantjes.

Kamers

Wij raden u aan in een superior kamer of een deluxe bungalow te verblijven. De superior kamers bevinden zich in een 2 verdiepingen tellend gebouw. Deze kamers bieden alle moderne faciliteiten. De houten deluxe bungalows zijn in traditonele Balinese stijl gebouwd en liggen verspreid in de weelderige tuin.

Faciliteiten

Kenmerkend zijn de traditionele houten bungalows, mooi gelegen in de tropische tuin. Niet alleen van binnen, maar vooral ook van buiten zien deze bungalows er prachtig uit. Villa Lumbug heeft verder een bijzonder zwembad met zelfs een kleine waterval en whirlpool. In het restaurant, ook gebouwd in traditionele stijl, worden heerlijke gerechten geserveerd.

Meer informatie rondreis Bali »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.