Rama Tours

Delhi (Gurugram), Golden Tulip Suites

Het comfortabele viersterrenhotel Golden Tulip Suites ligt aan de rand van Gurugram, een satellietstad ten zuidwesten van Delhi. De ligging van het hotel is vooral erg gunstig ten opzichte van de luchthaven en daarmee is het de perfecte accommodatie voor een laatste nacht in Delhi voor uw weer huiswaarts of naar uw volgende bestemming vliegt. 

Kamers
De verschillende kamertypes: superior, deluxe, suite room en executive suite zijn allen stijlvol en modern ingericht. De mooie houten vloeren geven de kamers een warme uitstraling. Verder beschikt iedere kamer over een luxe badkamer met een heerlijke douche.

 Faciliteiten
Het hotel beschikt over verschillende restaurants waar diverse lokale en internationale gerechten worden geserveerd. In The Grills geniet u van grill- en barbecuespecialiteiten en in The Branche, dat dag en nacht geopend is, wordt in de ochtend het ontbijt geserveerd en kunt u de rest van de dag terecht voor lunch of diner. Daarnaast is er een zwembad om een verfrissende duik in te nemen en een paar baantjes te trekken. Sportievelingen kunnen voor een workout terecht in de gym .

Meer informatie rondreis India »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel