Rama Tours

Exclusieve zeilschepen, Katharina cruise

De Katharina Cruise is een van de mooiste cruise schepen in Indonesië. De Katharina is een traditionele Boeginese schoener, ofwel pinisi die geheel is omgebouwd tot luxe cruise schip, met een goede mix van traditioneel en modern design. Het dek van de Katherina wordt gedomineerd door de 25 meter hoge hoofdmast en de grote centrale tafel waar u onder de sterrenhemel heerlijk kunt genieten van de verrukkelijke maaltijden die worden geserveerd. Het vaargebied van de Katharina is het oostelijke deel van de Indonesische Archipel, met routes van Bali via Sumbawa naar Komodo, maar eveneens naar Ternate, Halmahera, Banda, Sorong, Raja Ampat en Sulawesi.

De Katharina heeft 7 luxe hutten die van alle gemakken zijn voorzien. Uiteraard voldoet de Katharina aan alle internationale veiligheid- en communicatievoorzieningen. Het schip heeft een zeer ervaren crew die het u aan niets zal laten ontbreken terwijl u geniet van een tocht langs de mooiste eilanden van Indonesië, die anders bijna niet zijn te bereiken en nog nauwelijks door de toeristen zijn ontdekt.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Joanne Weenk
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorbeeldreizen met dit hotel