Rama Tours

Exclusieve zeilschepen, Ombak Putih

De Ombak Putih, de witte golf, is samen met de Katharina een van de mooiste cruise schepen in Indonesië. Deze traditionele Boeginese schoener, ofwel pinisi is in 1996 gebouwd met een 23 meter lange kiel, 40 cm bij 40 cm, geheel uit een stuk! Het dek van de Ombak Putih wordt gedomineerd door de 25 meter hoge hoofdmast en de grote centrale tafel waar u onder de sterrenhemel heerlijk kunt genieten van de verrukkelijke maaltijden die worden geserveerd. Het vaargebied van de Ombak Putih is het oostelijke deel van de Indonesische Archipel, met routes van Bali via Sumbawa naar Komodo, maar eveneens naar Timor, Ambon, Banda, Kai, Timika, Tanimbar, Aru en Flores.

De Ombak Putih is een enorme Boeginise schoener met een lengte van wel 36 meter. De 12 luxe hutten zijn van alle gemakken voorzien. Uiteraard voldoet de Ombak Putih aan alle internationale veiligheid- en communicatievoorzieningen. Het schip heeft een zeer ervaren crew die het u aan niets zal laten ontbreken terwijl u geniet van een tocht langs de mooiste eilanden van Indonesië, die anders bijna niet zijn te bereiken en nog nauwelijks door de toeristen zijn ontdekt.

Meer informatie rondreis Kleine Sunda Eilanden »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Quinn Montvidas
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorbeeldreizen met dit hotel