Rama Tours

Kalibaru, Rumah Kita Guesthouse

Rumah Kita, wat ‘ons huis’ betekent, is een privé guesthouse gelegen in Oost-Java. De Nederlandse eigenaar heet u van harte welkom! Rumah Kita ligt ca.3 km van Kalibaru en in de omgeving vindt u meerdere koffie-, rubber- en cacaoplantages. U heeft uitzicht over mooie rijstterrassen en kunt een fijne ochtendwandeling maken in de 6000 m2 grote achtertuin.

Kamers
Rumah Kita bestaat uit een villa en gastenverblijf. In totaal zijn er 4 slaapkamers, die allen netjes en verzorgd zijn ingericht. Elke slaapkamer beschikt over zijn eigen badkamer met warm water.

Faciliteiten
Er is een gezamenlijke woonkamer, waar men gezellig bij elkaar kan komen. Daarnaast is er een terras waar iedereen gebruik van mag maken. In de tuin ligt een zwembad. U kunt diverse uitstapjes maken in de omgeving, bijvoorbeeld naar een Nationaal Park in Oost-Java. Tevens worden er vanuit Rumah Kita diverse excursies en wandelingen georganiseerd.

Meer informatie rondreis door Java »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.