Rama Tours

Gili Air, Villa Karang

Op het bounty eiland Gili Air treft u het gezellige Villa Karang. Van de noordwestelijke Gili’s is Gili Air het dichtst bij de vaste wal van Lombok gelegen. De afstand is slechts 5 kilometer, en het eiland is te bereiken per fast ferry vanaf Bali of per lokale boot vanaf Lombok. Villa Karang ligt aan de zuidkust van het eiland waardoor u vanuit het hotel mooi uitzicht hebt op Lombok. Binnen enkele minuten staat u met uw voeten in het water, kunt u gaan snorkelen of gewoonweg relaxen op het strand. Het ‘centrum’ van Gili Air ligt op 5 minuten loopafstand en heeft meerdere restaurantjes en cafés.

Kamers
Alle kamers hebben uitzicht op de tuin en zijn voorzien van alle nodige faciliteiten, zoals airco of ventilator, televisie en badkamer met warm en/of koud water.

Faciliteiten
De Gili’s zijn uitermate geschikt om te genieten van zon, zee en strand. In principe heeft u dus niet meer nodig dan uw bikini en een handdoek. Het hotel heeft daarom beperkte faciliteiten. Er is een restaurant waar u terecht kunt voor ontbijt en diner, terwijl u uitkijkt op zee. Tevens is er een excursiebalie en wasserette aanwezig.

Meer informatie rondreis Lombok »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.