Rama Tours

Gili Trawangan, Karma Kayak hotel

Het Karma Kayak hotel is gelegen in een rustig gedeelte van Gili Trawangan en direct aan het strand. Een ideale plek om bij te komen van een indrukwekkende reis door Indonesië of een drukke baan in Nederland. Vlak voor de deur ligt een van Gili Trawangan’s mooiste koraalriffen en snorkelen hier is dan ook een must. Rond zonsondergang is Karma Kayak vaak de gezelligste plek op het eiland, omdat het als een van de weinige resorts op het eiland aan de kant gelegen is waar u de zon over de zee kunt zien ondergaan.

Kamers
Karma Kayak is kleinschalig en knus, maar de bungalowtjes zijn ruim opgezet. U heeft vanuit uw bungalow uitzicht op zee of op de mooie tropische tuin. De kamers beschikken over airconditioning, douche en kluisje en hebben van binnen ieder een eigen thema/stijl, bijvoorbeeld Caribbean, African, Aziatisch of de stijl van Lombok. Voor de deur heeft u uw eigen veranda met fijne sofa.

Faciliteiten
Op het strand voor Karma Kayak vindt u behalve heerlijke ligbedden, ook een aantal beruga’s, open houten hutjes met rieten afdakjes en zachte kussens. Karma Kayak organiseert een schare aan activiteiten die uw verblijf op dit eiland onvergetelijk kunnen maken. Het hotel verhuurt zowel kayaks als snorkelsetjes waarmee u op uw eigen houtje de koraaltuinen voor de kust van Gili Trawangan kunt verkennen. Het restaurant van Karma Kayak is gespecialiseerd in tapas.

Meer informatie rondreis Lombok »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.