Rama Tours

Senggigi, Puri Saron hotel

Het Puri Saron hotel is een leuk klein hotelletje aan de westkust van Lombok, even ten noorden van Senggigi. Het ligt direct aan zee en enigszins op een heuvel, in een rustige omgeving met veel groen en kleurige bloemen. U loopt in ongeveer 15 minuten naar het centrum van Senggigi, waar u de gezelligste café’tjes en restaurants van Lombok vindt. Loopt u een klein stukje de heuvel op, dan heeft u een fantastisch uitzicht over zee en ontdekt u een van de beste plekken op Lombok om van de zonsondergang te genieten!

Kamers
De kamers zijn eenvoudig ingericht, maar goed verzorgd, schoon en comfortabel. De superior en deluxe kamers beschikken over airconditioning, tv, minibar en balkonnetje. Het hotel beschikt tevens over vier bungalowtjes, die vlak naast het zwembad en dicht bij het strand zijn gelegen. Deze bungalowtjes zijn onder meer voorzien van een groot hemelbed en een ligbad. Alle kamers kijken uit op de tuin, het zwembad, de rijstvelden of de zee.

Faciliteiten
Het hotel biedt diverse faciliteiten aan om uw verblijf te veraangenamen. Zo beschikt het hotel over een zwembad, een kleine spa en wasserette. In het restaurant of de bar kunt u lokale gerechten en cocktails uitprobreren, of genieten van de meer vertrouwde, westersegerechten en drankjes.

Meer informatie rondreis door Lombok »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.