Rama Tours

Yangon, Sedona hotel

Dit grote internationale hotel is gebouwd in 1996 en is begin 2014 gerenoveerd.

Kamers
Het hotel ligt tegenover het Inya meer en telt in totaal 366 kamers, waarvan 102 superior, 170 deluxe en 25 premier rooms. Natuurlijk zijn er ook nog zeer ruime en luxe suites. De kamers zijn een beetje minimalistisch ingericht, maar met warme kleuren en een chique vloertapijt. De douche is in het bad en het gangetje heeft ruime kasten met 4 spiegels en voldoende opbergruimte. Uiteraard zijn de kamers voorzien van alle gemakken.

Faciliteiten
Het hotel heeft een grote lobby en mooie gangen met dik tapijt. en is er zowel in de gemeenschappelijke ruimtes als op de kamers wifi ontvangst. Aan de achterzijde van het hotel is een groot zwembad. Het hotel heeft 3 goede restaurants en een night club, de “Icebar”. Op het 4 hectare metende grondstuk van het hotel wordt er naast het huidige zwembad gebouwd aan de Inya wing, een 29 verdiepingen tellend gebouw, dat nog eens 430 kamers aan het hotel zal toevoegen. Men verwacht dat de hoteltoren eind 2015 in gebruik kan worden genomen.

Meer informatie rondreis Myanmar »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.