Rama Tours
9,4
36 beoordelingen

Rondreizen Nieuw-Zeeland

Een rondreis over de eilanden van Nieuw-Zeeland is een ervaring die u uw hele leven bij zal blijven. Het land staat vooral bekend om haar adembenemend mooie natuur, welke gekenmerkt wordt door een grote diversiteit aan landschappen. Het is niet voor niets dat scenes uit bekende films als The Lord of the Rings en The Hobbit grotendeels in het landschap van Nieuw-Zeeland zijn opgenomen. Daarnaast staat Nieuw-Zeeland ook bekend om de Maori’s en hun traditionele gebruiken, waarmee u tijdens uw reis zeker kennis zult maken.

Wilt u Nieuw-Zeeland geheel op uw eigen tempo ontdekken? Dan kunt u samen met de reisspecialisten van Rama Tours een individuele rondreis samenstellen. U reist dan met uw eigen gezelschap en bepaalt zelf wanneer u welke bestemming bezoekt. Bekijk alvast de onderstaande Nieuw-Zeeland reizen om inspiratie op te doen voor uw rondreis door dit unieke land.

Meer lezen
Ga naar voorbeeldreizen Reisvoorstel aanvragen
Nieuw-Zeeland

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten rondreis Nieuw-Zeeland

Wanneer u van natuur houdt, komt u in Nieuw-Zeeland zeker aan uw trekken. Het land staat bekend om geisers, fjorden, gletsjers en vulkanen. Er zijn maar liefst 14 nationale parken, waarvan Tongariro National Park en Abel Tasman National park de bekendste zijn. In deze parken kunt u sommige van de mooiste wandeltochten ter wereld maken en genieten van adembenemende uitzichten.

Wie de fjorden van Nieuw-Zeeland wil beleven, gaat naar Milford sound in Fiordland National Park. Hier kunt u bijvoorbeeld een cruise door de fjord maken of de wandeltocht Milford Track beleven. Tijdens deze laatste tocht kunt u kennismaken met de Kea papegaai en komt u langs de hoge Sutherland Falls.

De stad Rotorua op het Noordereiland staat bekend om de vulkanische activiteit van dit gebied. Hier vindt u vele geisers en thermische modderpoelen. Dit levert prachtige schouwspellen op, waar veel toeristen op afkomen. Bovendien vindt u hier nog relatief veel Maori’s, de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland.

Wie hierna behoefte heeft aan nog meer natuur en cultuur, mag een bezoek aan Bay of Islands niet overslaan. Hier vindt u prachtige zandstranden, waar u heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast kunt u steden als Paihia en Russel bezoeken, waar u meer te weten kunt komen over de cultuur van Nieuw-Zeeland.

Nieuw-Zeeland reizen van Rama Tours

Een rondreis door Nieuw-Zeeland is onmogelijk in één enkel verhaal te vatten. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat een gedegen advies geen overbodige luxe is. Onze reisspecialisten hebben meerdere rondreizen door Nieuw-Zeeland gemaakt. Op basis van uw wensen en mogelijkheden kunnen zij in nauw overleg met u het ideale reisprogramma opstellen. Geef ons uw reisduur, reisperiode, budget en hoogtepunten die u absoluut niet wilt missen door en wij stellen voor u een haalbaar reisplan samen. Heeft u nog vragen over onze organisatie of onze Nieuw-Zeeland reizen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Reisvoorstel aanvragen

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Onze recensies
Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.3 uit 10 op basis van 128 beoordelingen

Meer recensies
Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.