Rama Tours

Bukit Lawang, Rindu Alam Hotel

Gelegen aan de Bohorok rivier in Bukit Lawang aan de kant waar u dit gebied binnen komt ligt het Rindu Alam hotel. De accommodatie is hierdoor gemakkelijk te bereiken en u hoeft geen hangbrug over te steken. Het hotel ligt aan de rand van het Gunung Leuser National Park waar u wandelingen kunt maken om op zoek te gaan naar orang oetans en andere soorten apen en flora en fauna. Er zijn ook andere excursies mogelijk zoals fietsen, raften, een kookexcursie of Becak tour door de omgeving. U hoeft zich hier niet te vervelen!

Kamers
De kamers van het Rindu Alam hotel zijn eenvoudig maar ruim en schoon. Er is een ventilator in de kamer aanwezig en vanwege de wat koudere nachten in deze omgeving is dat voldoende. Het hotel beschikt niet over warm water. Er zijn kamers met een receptie- en een rivierzijde. Vanaf het terras bij deze kamers heeft u uitzicht over de mooie natuur van deze omgeving. Daarnaast zijn er familiekamers aanwezig in het hotel.

Faciliteiten
Het Rindu Alam hotel beschikt over een restaurant waar lokale Indonesische gerechten worden geserveerd, maar ook Westerse. Voor ieder wat wils!

Meer informatie rondreis door Sumatra »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.