Rama Tours

Samosir, Carolina Cottages

Een van de oudste hotels op Samosir, gelegen op een prachtige locatie in het centrum van Tuk Tuk, is Carolina Cottages. De meeste cottages hebben uitzicht op één van de mooiste meren van de wereld: het Tobameer! Gelegen aan het einde van een rustige weg is het hier prettig vertoeven. Voor het hotel is een strandje waar u kunt zwemmen of zelfs een visje kunt vangen.

Kamers
Carolina Cottages telt in totaal 53 kamers. Vooral de standaard (12) en de luxe kamers (10) aan het meer zijn aan te bevelen. Het zijn ruime kamers, allen met terras of balkon, uiteraard warm en koud stromend water. Het enige verschil van de deluxe kamers ten opzichte van de standaardkamers is het koelkastje dat de deluxe kamers als extraatje hebben. Daarnaast zijn er nog familiekamers. Sommige kamers liggen aan het strand en andere op een heuvel waardoor u prachtig uitzicht heeft over het meer. De familiekamers beschikken over 2 aparte slaapkamers, wat deze uitermate geschikt maakt voor gezinnen met jonge kinderen. De kamers die wij aanbevelen beschikken over warm water en een badkamer met toilet en douche of bad.

Faciliteiten
In het restaurant van Carolina Cottages met uitzicht op het meer worden gerechten van onder andere de Indische en Chinese keuken geserveerd. Mocht u een fiets, bromfiets of kano willen huren kunt u hiervoor ook bij het hotel terecht. Het hotel heeft geen zwembad maar wel een eigen stukje strand waarvandaan u het Tobameer in kunt duiken.

Meer informatie rondreis door Sumatra »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.