Rama Tours

Samosir, Silintong hotel

Het Silintong hotel ligt direct aan het Tobameer in het plaatsje  Tuk Tuk en is omsloten door een prachtige tuin met orchideeën. Nabij het hotel bevinden zich diverse restaurantjes en winkeltjes. Vanuit het hotel kunt u het eiland Samosir gaan verkennen. Uw chauffeur kan u per auto rondrijden maar wanneer u liever gaat wandelen of fietsen is dit ook goed mogelijk!

Kamers
De 100 eenvoudige kamers zijn voorzien van een eigen zitje op het balkon, badkamer met bad en toilet en televisie. De kamers die wij voor u reserveren hebben uitzicht op het meer.

Faciliteiten
De meeste hotels op Samosir hebben geen zwembad, zo ook niet het Silingtong hotel. Maar vanuit de tuin kunt u via een trapje een frisse duik nemen in het kristalheldere water van het Tobameer. In het Sephora restaurant kunt u heerlijke authentieke Batakse gerechten eten. Verder heeft het hotel wifiverbinding, een activiteitendesk en zijn er wasfaciliteiten.

Meer informatie rondreis door Sumatra »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.