Rama Tours

Samosir, Tuk Tuk Timbul Hotel

Rustig gelegen aan het prachtige Tobameer ligt het Tuk Tuk Timbul hotel met typische batak huisjes en bungalows. Vanaf het vasteland is het ongeveer een half uurtje/uurtje varen naar de accommodatie. Het hotel heeft geen zwembad (zoals de meeste hotels op Samosir), maar het Tobameer nodigt uit voor een verfrissende duik. Het personeel is zeer vriendelijk en attent. Het hotel ligt vlakbij het traditionele dorpje Ambarita waar eeuwenoude huizen staan en waar u leuke souvenirs op de markt kunt kopen.

Kamers
De 16 bungalows van Tuk Tuk Timbul zijn voorzien van badkamer met warm water en hebben een overdekte veranda met schitterend uitzicht over het meer en de bergen van het vasteland. Wanneer u met kinderen reist zijn er mogelijkheden om in een familiekamer te verblijven. De kamers zijn niet luxe, maar wel schoon en comfortabel.

Faciliteiten
Het hotel heeft een eigen restaurant en serveert diverse lokale en westerse gerechten van prima kwaliteit. In de gemeenschappelijke lounge is wifi aanwezig en ook zijn er wasfaciliteiten bij het hotel.

Meer informatie rondreis door Sumatra »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Henk Halferkamps
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.