Rama Tours

Bangkok, Novotel Fenix Silom

Het Novotel Fenix Silom ligt op een prachtige locatie in het centrale stadsdeel Silom in Bangkok, aan Silom road. Het hotel ligt op loopafstand van de Chao Phraya rivier, Charoen Krung road met vele zilverwinkels en gezellige zijstraten met lokale markten en heerlijke straatstalletjes. Aan de rivier vindt u ook op loopafstand chique hotels zoals het majestueuze Shangri La het het beroemde Mandarin Oriental.

Kamers
Dit driesterren hotel beschikt over comfortabele kamers waarvan de meeste uitzicht over de stad bieden. De kamers zijn vrij modern ingericht en worden netjes schoon gehouden. Er is Wi-Fi aanwezig en uiteraard zijn de kamer van gemakken als een minibar, koffie- en theefaciliteiten voorzien.

Faciliteiten 
Novtel Felix Silom heeft een goed restaurant, fitnessruimte en klein zwembad. Beneden, net buiten het hotel vind je in de kelder de hippe night bar Maggie Choo’s.De centrale ligging van dit hotel is een van de grootste pluspunten. Vlakbij het Novotel Felix Silom hotel liggen ook een drietal opstapplaatjes voor de publieke boten waarop je voor ongeveer 20 baht een tocht over de rivier kunt maken, zoals naar China Town, de flower market, de Wat Arun tempel, Wat Pho tempel en het Grand Palace. Bij de meeste van deze opstapplaatsen kun je ook longtail boat huren voor een tochtje over de klongs, de fotogenieke zijkanalen van de machtige Chao Praya, de levensader van Bangkok. In de zijstraten tegenover het hotel ligt een aantal beroemde en gezellige Thaise restaurants van het kaliber Royal Thai cuisine, maar dan voor betaalbare prijzen, zoals het Thanying restaurant en het Ban Chiang restaurant. Vooral voor het eerste is vooraf reserveren aan te bevelen.

Meer informatie rondreis Thailand »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.