Rama Tours

Hua Hin, Evason Hua Hin & Six Senses Spa

Het bijzondere Evason Hua Hin & Six Senses Spa ligt iets ten zuiden van de koninklijke badplaats Hua Hin. Dit resort is een ware verademing waar u na een rondreis door Thailand, of bezoek aan het drukke Bangkok heerlijk kunt verpozen. Het resort ligt aan een langgerekt strand aan de golf van Thailand en wordt omringd door een uitgestrekte tropische tuin.

Kamers
De kamers zijn mooi ingericht, waarbij met name gebruik is gemaakt van natuurlijke tinten. De nadruk op natuurlijke kleuren en inrichting geeft de kamers een rustige uitstraling. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een aangenaam buitenzitje. Behalve superior en deluxe kamers beschikt het hotel over exclusieve pool villa’s, die zich bevinden in het zogenaamde Six Senses Hideaway, wat deel uitmaakt van het Evason.

Faciliteiten
Het resort beschikt over zeer veel faciliteiten en diverse restaurants, elk met hun eigen specialiteit. Daarnaast zijn er meerdere sportfaciliteiten, zoals tennisbanen en een fitnesscentrum. Tevens heeft het Evason een prachtig zwembad voor een verkoelende duik! Wilt u zich uitgebreid laten verwennen, dan kunt u terecht in de bijzondere spa, die zich bevindt in zogenaamde kleihutjes.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.