Rama Tours

Koh Samui, The Tongsai Bay resort

The Tongsai Bay resort in het noodoosten van Koh Samui was het eerste 5 sterren resort op het eiland. Het resort ligt verscholen aan een eigen baai op een glooiend terrein van wel 12 hectare weelderige tropische begroeiing.

Kamers
Het hotel telt 84 zeer luxe ingerichte kamers, verdeeld over vele categorieën die allen beschikken over een terras of balkon met zeezicht. De kamers hebben hemelse bedden, een minibar, inloopdouche en bad, haardrogers en koffie- en theefaciliteiten. Overal in het resort heeft u de beschikking over gratis wifi.

Faciliteiten
Het hotel is sinds de bouw in de jaren tachtig in handen van dezelfde familie en ook het merendeel van het personeel werkt hier al vele tientallen jaren, waardoor de service en toewijding zijn gegarandeerd. Het hotel heeft twee zwembaden, een Thaise spa, moderne gym en watersport faciliteiten. In de gezellige bar en restaurants worden verrukkelijke theespecialiteiten, cocktails en Thaise en westerse delicatessen geserveerd.

Meer informatie rondreis door Thailand »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.