Rama Tours

Krabi, Golden Beach resort

Het Golden Beach resort ligt meteen naast het Ao Nang Villa, ook aan het beste stukje strand van Ao Nang. Vanaf het resort heeft u schitterend uitzicht op de smaragdgroene zee. Het resort is onlangs gerenoveerd en is een uitstekende plek om te verblijven.

Kamers
Het hotel bestaat uit verschillende laagbouw gebouwen en heeft kamers die in die gebouwtjes zijn gevestigd, maar ook losstaande kamers die gelegen zijn in kleine ronde bungalows. De kamers hebben terrassen of balkons en zijn van alle gemakken voorzien.

Faciliteiten
Golden Beach heeft een mooi zwembad, verder zijn er een gym, spa en goed restaurant. Er zijn meer dan 130 eilanden in de omgeving, waaronder de meest verbluffende: Phi Phi Island dat bekend staat om zijn schoonheid en de film “The Beach” met Leonardo Di Caprio in de hoofdrol. Uiteraard helpt het hotel personeel u graag om een excursie te boeken waarbij u (onder andere) dit mooie eiland gaat bezoeken. 

Meer informatie rondreis Thailand »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.