Rama Tours

Koh Samui, Thai House Beach Resort

Het charmante Thai House Beach resort ligt direct aan het rustige strand van Lamai Beach. Dit kleinschalige resort is compact gebouwd en wordt omringd door een weelderige tropische tuin. Het zwembad ligt meteen aan het mooie strand. Op loopafstand liggen winkeltjes en restaurants en vlakbij is de gezellige markt van Lamai, met heerlijke groenten en vis en schaaldieren en kleine food stalletjes met Thaise lekkernijen.

Kamers
De kamers zijn voorzien van een moderne Thaise inrichting en beschikken over alle gewenste voorzieningen en een balkon waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht. Tevens zijn alle kamers voorzien van airconditioning, minibar en comfortabele bedden. Overal in het resort is er gratis wifi.

Faciliteiten
Thai House Beach Resort biedt een breed scala aan uitstekende faciliteiten en diensten. Geniet van een Thaise massage terwijl je de golven tegen de branding hoort slaan, neem een duik in het zwembad of smul van iets lekkers van de barbecue in het Thai Spices restaurant!

Meer informatie rondreis Thailand »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.