Rama Tours

Hanoi, Hanoi Boutique hotel

Midden in de old quarter van Hanoi zit dit pareltje van een hotelletje. Het Hanoi Boutique hotel is voor “Old Quarter” -begrippen redelijk ruim van opzet. De lounge van het hotel heeft een Vietnamees-moderne stijl met rode, paarse en zwarte kleuren. Een leuk detail is de 300 jaar oude waterput bij de entrée. Vanuit het hotel loopt u zo het bruisende centrum van Hanoi is, zo is de gezellige Dong Xuan-markt op nog geen 200 meter van het hotel. Het personeel heeft vriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan en zorgen ervoor dat u zich zeer welkom voelt. Een prima hotel om in te verblijven tijdens uw bezoek aan Hanoi!

Kamers
De kamers van het Hanoi Boutique hotel zijn onderverdeeld in superior, deluxe, executive en suite, oplopend in luxe en prijs. De superior kamers zijn wat klein, maar goed verzorgd en netjes ingericht met een mix van Vietnamese en moderne westerse stijlen. De deluxe kamers zijn een slag groter en net als andere kamers ingericht met veel rode en bruine tinten, waardoor het een chique uitstraling heeft. De deluxe kamers genieten de voorkeur boven de superior kamers, want de deluxe kamers hebben een betere lichtinval door het grote raam. De ramen zijn nog iets groter bij de executive room, maar de beste kamers zijn de suites; deze zijn ruim van opzet met een apart slaap- en zitgedeelte. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, flatscreen televisie, koffie-en theefaciliteiten en eigen badkamer met douche en toilet.

Faciliteiten
De kleine hotels in het oude stadsgedeelte van Hanoi beschikken doorgaans over weinig faciliteiten, soms is er zelfs geen restaurant. En hoewel u zich ook bij het Hanoi Boutique hotel niet moet instellen op uitgebreide faciliteiten, is er wel meer aanwezig dan bij de rest. Zo is er een redelijk groot restaurant, een kleine maar goed verzorgde spa met sauna en stoombaden en een lounge-gedeelte.

Meer informatie rondreis Vietnam »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel