Rama Tours

Nha Trang, Hon Tam Eco Green Resort

Hon Tam Eco Green Resort ligt niet in het drukke Nha Trang zelf, maar op een klein en mooi eilandje op een kwartiertje varen van de stad. Er kunnen ook dagjesmensen naar het eilandje, maar het resort ligt afgesloten van het publieke gedeelte aan de andere kant van een heuvel. Het ligt aan een schitterend wit zandstrand, de zee is hier helderder dan bij Nha Trang, alhoewel snorkelen niet echt mogelijk is (geen koraal). In de verte liggen de hoogbouwtorens van Nha Trang, maar gelukkig vallen die nagenoeg helemaal achter een ander eilandje dat tussen Hon Tam en het vaste land in ligt en kijk je hierdoor alleen uit op de groene heuvels van het vaste land. Het resort is goed onderhouden en heeft een luxe uitstraling.

Kamers
De 36 ruime bungalows staan hier op de heuvel, allen met een prachtig uitzicht over de lager gelegen tropische tuin met veel palmbomen en het mooi vormgegeven, grote zwembad en natuurlijk de zee. De bungalows zijn op een paar na allemaal deluxe bungalows, verdeeld over 2 niveau’s. Vanaf het hogere tweede niveau heb je een beter uitzichtDe kamers hebben een groot bed, zijn ingericht met veel hout en hebben een kleine patio met schitterend uitzicht. Er is een unieke, open badkamer achter het huisje met ligbad. Er liggen telkens twee bungalows naast elkaar, met een overloop-gedeelte, waardoor het ook geschikt is voor samen reizende stellen of families.

Faciliteiten
De faciliteiten zijn uitgebreid, met twee enorme zwembaden, drie tennisbanen, een golfbaan en diverse watersportmogelijkheden. Er is een Ocean view restaurant en een Garden View Restaurant, beiden gespecialiseerd in goede Vietnamese en internationale gerechten. Een eigen speedboot van het hotel brengt gasten in een kwartiertje gratis naar het vaste land, om het uur van 08.00 uur ‘s ochtends tot 17.00 uur in de middag.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Djordy Smits
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.