Rama Tours

Sapa, Boutique Sapa

Te midden van het centrum van Sapa vindt u het leuke en kleinschalige Boutique Sapa hotel. Op loopafstand van het hotel vindt u de Sapa markt op weg naar het Cat Cat dorpje. Het is een eenvoudig hotel, maar de ligging en het uitzicht zijn prachtig. De gastvrijheid van het personeel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Kamers
Er zijn slechts 25 kamers aanwezig, die allen zijn ingericht naar de traditionele sfeer en een fantastisch uitzicht bieden over de Muong Hoa valley, Ham Rong Mountains, Sapa town en Fansipan Mountains. Er zijn twee wings; de oude wing daterend uit 2008 en de nieuwe wing is geopend in juni 2010. De kamers van Boutique Sapa zijn eenvoudig maar schoon. Er is een ventilator, televisie, koelkastje en badkamer met douche aanwezig. Vanuit uw kamer kijkt u uit over de groene bergen van Sapa. Wij raden u aan om op de bovenste verdieping in een suite kamer te verblijven. Met een aantal kamers deelt u dan een groot balkon waar u ’s middags heerlijk een boekje kunt lezen of genieten van de rust en het uitzicht om u heen. Dit is pas genieten!

Faciliteiten
Het Bella Vista Terrace biedt u uitzicht op de hoge groene bergen van Sapa. In het hotel vindt u een restaurant met heerlijke lokale gerechten. Het is echter ook een aanrader om de verschillende lokale restaurantjes op loopafstand van het hotel uit te proberen. Altijd al eens een kookcursus willen doen, dan biedt u bij het Boutique Sapa hotel aan het goede adres. U gaat naar de Sapa markt om de ingrediënten te kopen, alvorens u in de keuken van het hotel aan de slag gaat uw gerechten te bereiden. Samen met een gekwalificeerde kok leert u Vietnamese gerechten te maken. Daarna worden uw eigen gerechten door de bediening opgediend en kunt u ‘hopelijk’ genieten van uw eigen delicatessen. Voor een drankje kunt u terecht aan de kleine bar. Eenvoudige faciliteiten maar het hotel kent een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Meer informatie rondreis Vietnam »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.