Rama Tours

Sapa, Orient Train

Vanuit Hanoi kunt u naar het prachtige natuurgebied Sapa in het noorden van Vietnam reizen. De eenvoudigste manier is per trein. Vanaf uw hotel in Hanoi wordt u in de avond naar het treinstation gebracht en stapt u met hulp van de gids aan boord van de juiste trein. De treinrit zal ongeveer 8,5 uur duren. De Orient Train is een eenvoudige maar nette trein en zeer geschikt voor toeristen. Aangezien u in de avond aan boord gaat kunt de trein verkennen alvorens u gaat genieten van uw nachtrust. De een zal door het consequente geluid van de trein direct in slaap vallen terwijl de ander onrustig zal slapen door het geluid en geschut van de trein. Hoe u de nacht ook doorkomt, het is een hele belevenis. Vroeg in de ochtend komt u aan in het plaatsje Lao Cai nabij Sapa waarvandaan u wordt opgehaald door uw gids om daarna bergopwaarts naar uw hotel te rijden.

Kamers
U overnacht in een privé coupé, waar u samen kunt genieten van deze ervaring. De coupé biedt plaats voor maximaal vier personen. Wanneer u met z’n tweeën reist, kunt u de coupé voor twee personen boeken zodat u genoeg privacy heeft. Wanneer u voordeliger wilt reizen kunt u er ook voor kiezen om de coupé met andere mensen te delen. U slaapt op comfortabele slofsleepers en de bagage kan onder het bed worden geschoven.

Faciliteiten
De treincoupé is voorzien van airconditioning en er staat een flesje water met snack voor u klaar. Daarnaast is er per treinstel een eenvoudig wc en wastafel aanwezig.

Meer informatie rondreis Vietnam »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voorbeeldreizen met dit hotel