Rama Tours

Sapa, Sapa View hotel

Op 5 minuten heuvelafwaarts lopen van het centrum van Sapa ligt het Sapa View hotel. Het hotel is erg rustig en doet denken aan een alpenhotelletje in Zwitserland. Er is veel gebruik gemaakt van grenenhout in de inrichting. Gasten worden gevraagd slippers te dragen, zodat de houten vloeren niet beschadigd worden. Als er geen gasten zijn, kan het hier wel wat stillig overkomen.

Kamers
Het Sapa View hotel heeft goede, ruime en leuke kamers, allemaal met open haard voor in de koude wintermaanden. De deluxe en suites zijn het beste, met een schitterend uitzicht over de vallei. De superior rooms zijn niet aan te raden ondanks dat deze wel goed zijn ingericht. Het nadeel van deze kamers is dat ze aan de zijkant zitten en slecht uitzicht hebben.

Faciliteiten
Het hotel heeft een warm loungegedeelte met rode kussens beneden en een minder warm en ietwat ongezellig restaurant op de bovenverdieping. Bij de receptie kunt u terecht voor allerhande informatie over de omgeving en kunt u desgewenst toertjes boeken.

 

Meer informatie rondreis Vietnam »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.