Rama Tours

Kuala Lumpur, Ancasa hotel

Het Ancasa hotel is in de historische wijk van Kuala Lumpur gelegen. Het hotel is makkelijk bereikbaar vanaf het LRT-station Plaza Rakyat en het Urban Transformation Centre (UTC), voorheen bekend als het busstation Puduraya. Dichtbij het hotel vindt u het levendige Chinatown en het Onafhankelijkheidsplein.

Kamers
De klassieke kamers zijn ingericht in aangename neutrale kleuren en beschikken over airconditioning, een televisie, koelkastje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een douche.

Faciliteiten
Na een dag sightseeing in Kuala Lumpur of lange vliegreis, is het in de spa van het Ancasa hotel heerlijk ontspannen. Er zijn worden diverse ontspannende massages  en behandelingen aangeboden. Daarnaast zijn er fitnessfaciliteiten, een loungeruimte en een wasservice aanwezig. In de Saffron Brasserie kunt u genieten van buffetten met lokale en westerse gerechten en voor een lekker drankje kunt in de Casa RnB terecht.

Meer informatie rondreis West-Maleisië »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.