Rama Tours

Malakka, Equatorial hotel

Het Equatorial Malakka is een elegant en modern hotel, gelegen in het hart van Malakka. Het Fort A Famosa ligt op 300 meter afstand van het hotel. In de buurt van het hotel bevinden zich onder andere de Red Square, de Poh Teng Temple en de St. Paul’s Church.

Kamers
De kamers zijn mooi ingericht en beschikken over airconditioning, minibar, koffie- en thee faciliteiten, haardroger,  satelliettelevisie en een balkon. Tevens wordt er ook roomservice geboden.

Faciliteiten
Het hotel biedt verschillende faciliteiten zoals een buitenzwembad, spa, sauna en jacuzzi. Voor de sportliefhebbers zijn er ook buiten tennisbanen aanwezig en is er een fitnesscentrum. U kunt heerlijk eten en drinken in één van de 7 eetgelegenheden. Zo kunt u bijvoorbeeld in het Kampachi restaurant, aangekleed in Japanse sfeer, verrukkelijke sushi eten en in het Rest House café kunt u in het weekend heerlijk high tea-en.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.