Rondreizen in bali:

 • Verrassend Sumba, Flores en Lombok

  25-daagse rondreis

  Een afwisselende rondreis over het mooie Sumba, Flores en Lombok waarbij u kennis maakt met de vriendelijke bevolking van de diverse eilanden met elk hun eigen cultuur, de overweldigende natuur en de meest verlaten stranden.

  U begint...

 • Authentiek Sumba

  15-daagse rondreis

  Ontdek het authentieke Sumba tijdens deze prachtige rondreis over dit bijzondere eiland. U zult zowel idyllische strandbestemmingen als traditionele dorpen aandoen.

  U begint uw rondreis op Bali, waar u enkele dagen verblijft in het door rijstvelden omgeven...

 • Bali, de Kleine Sunda eilanden en Lombok

  24-daagse rondreis

  Tijdens deze fascinerende rondreis naar Bali, de Kleine Sunda eilanden en Lombok maakt u kennis met de uiterst vriendelijke bevolking van de diverse eilanden met elk hun eigen cultuur, de overweldigende natuur en de mooiste stranden.

  U begint...

 • De Kleine Sunda eilanden Compleet

  29-daagse rondreis

  Tijdens deze uitgebreide rondreis over de indrukwekkende Kleine Sunda eilanden maakt u kennis met de uiterst vriendelijke bevolking van de diverse eilanden met elk hun eigen cultuur, de overweldigende natuur en de meest verlaten prachtige stranden.

  U begint...

 • Veelzijdig Bali en Lombok

  24-daagse rondreis

  Met deze complete rondreis combineert u het beste van deze twee fascinerende eilanden! U bezoekt zowel de mooiste strandbestemmingen als de ongerepte binnenlanden. Bali en Lombok zijn heel verschillend, maar vullen elkaar perfect aan!

  U begint deze rondreis...

 • Bali en Lombok klassiek

  20-daagse rondreis

  Deze klassieke rondreis over Bali en Lombok neemt u mee naar de hoogtepunten van deze twee bijzondere eilanden. U overnacht op 6 verschillende locaties zodat u op uw gemak de mooie omgeving met zijn bezienswaardigheden kunt verkennen.

  U...

 • Bali en de Gili eilanden

  20-daagse rondreis

  Tijdens deze rondreis bezoekt u de mooiste plekken van Bali en sluit u af op de paradijselijke Gili eilanden, voor de kust van Lombok gelegen.

  U begint in Sanur, de ideale bestemming om even lekker bij te komen...

 • Bali ongerept

  22-daagse rondreis

  Dat grote delen van Bali nog zeer ongerept zijn, ontdekt u tijdens deze bijzondere rondreis langs idyllische strandbestemmingen en authentieke binnenlanden.

  Beginnend aan het goudgele strand in het zuiden voert deze rondreis u door een weelderig heuvellandschap omgeven...

 • Bali duikreis

  17-daagse rondreis

  Hoewel Bali als duikbestemming vaak wordt onderschat, vindt u langs de kusten van dit prachtige vulkanische eiland de meest bijzondere en unieke duikplekken, die tot de absolute wereldtop behoren.

  U begint deze rondreis aan de kust van Sanur,...

 • Bali Luxe

  21-daagse rondreis

  Tijdens deze uitgebreide rondreis over het paradijselijke Bali maakt u kennis met de prachtige stranden, het weelderige natuurschoon van de binnenlanden en verblijft u in zeer unieke, luxe accommodaties.

  U begint in Jimbaran, de ideale bestemming om even...