Rama Tours
9,5
47 beoordelingen

Lustrumreizen

Bent u van plan om een bijzondere reis te maken met uw jaarclub, dispuut, vrienden- of vriendinnengroep? Dan bent u bij Rama Tours aan het goede adres. Wij organiseren al decennia lang onvergetelijke lustrumreizen naar alle landen in Zuidoost-Azië, zoals naar Indonesië, Myanmar, Sri Lanka, Maleisië, Vietnam en Thailand. Het uitstippelen van een lustrumreis kost veel tijd en verantwoordelijkheid. Bovendien is het vaak lastig om de juiste bestemming te kiezen, want iedereen heeft weer andere reiswensen. Wij begrijpen dat en helpen u graag bij het selecteren van de beste en mooiste lustrumreis bestemming en de activiteiten die past bij uw gezelschap. Hierbij houden we rekening met de wensen van alle reisdeelnemers en uiteraard met uw budget!

Persoonlijk reisplan aanvragen

Waarom Zuidoost-Azië?

Zuidoost-Azië heeft een overweldigende natuur met bijzondere flora en fauna en is ook op cultureel en culinair gebied een zeer rijke en afwisselende bestemming. Daarom vindt u er zowat alles wat een afwisselende lustrumreis zou moeten inhouden: spannende avonturen in dichte tropische regenwouden, het beklimmen van hoge bergen of actieve vulkanen, het snuiven van oude culturen in wereldberoemde tempelcomplexen, kennismaken met de locals en de lokale delicatessen en aan het einde van de reis heerlijk ontspannen met een cocktailtje in de hand aan een geweldig strand op een of ander bounty eiland.

Lustrumreizen bij Rama Tours

Ons kleine team bestaat uit acht topspecialisten die u graag helpen bij het realiseren van uw gedroomde lustrumreis. Onze expertise betreft niet alleen bijzondere accommodaties maar ook interessante bezienswaardigheden, uitdagende excursies en stoere activiteiten. Door onze samenwerking met lokale partners kunnen wij voor u een mooie én betaalbare lustrumreis organiseren. Maak bijvoorbeeld een meerdaagse jungletocht in het Gunung Leuser National park op het Indonesische eiland Sumatra of ga op jeepsafari in Sri-Lanka. Geniet van de mooiste stranden op Bali en Lombok of ontdek de magische tempels van Myanmar… Wij zorgen voor een programma met voor ieder wat wils. De enige vraag die nog rest is: voor welke bestemming kiest u?

Omdat elk reisgezelschap weer anders is en elke lustrumreis uniek, kunt u  het beste even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak om de reiswensen te bespreken. Wij werken vervolgens een reis op maat voor u uit die we in onderling overleg kunnen aanpassen totdat de reis helemaal naar wens is. Hierboven vindt u ter inspiratie alvast een paar voorbeelden van bijzondere lustrumreizen.

Uw reiswensen doorgeven

ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Onze recensies
Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 139 beoordelingen

Meer recensies
Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.