Rama Tours

Individuele rondreis

Als Zuidoost-Azië reisspecialist zijn wij gespecialiseerd in individuele rondreizen. Dit betekent dat u bij Rama Tours nadrukkelijke niet voor een groepsreis kiest, maar voor een reis die volledig is afgestemd op uw reisgezelschap en uw voorkeuren. U kiest zelf uw reisperiode en op basis van uw budget en uw wensen stellen onze reisspecialisten in nauw overleg met u een haalbaar reisplan samen. Onze reisspecialisten hebben alle bestemmingen op onze website en de bijbehorende accommodaties zelf bezocht en kunnen u daardoor uitstekend adviseren. Wanneer u speciale wensen heeft of bijvoorbeeld met jonge kinderen reist, dan is dit voor ons bovendien geen enkel probleem.

Selecteer een bestemming

Maak hier een keuze uit onze voorbeeldreizen.
Meerdere keuzes mogelijk.

Laden...
LEGEN ALLE

  Privé rondreis naar uw wensen samengesteld

  Het voordeel van een privé rondreis (of individuele rondreis), is dat alles geregeld is, maar wel compleet op de wensen van uw reisgezelschap is afgestemd. Dit betekent dat u ter plekke optimaal kunt genieten en dat alle accommodaties, uitstapjes en het bijbehorende vervoer zijn geregeld. Bovendien zijn u en uw reisgezelschap niet gebonden aan vaste vertrekdata, maar kunt u uw reisperiode helemaal zelf bepalen. Onze reisspecialisten zijn enorm bedreven in het organiseren van rondreizen door Zuidoost-Azië en zorgen ervoor dat u zorgeloos op reis kunt.

  Maatwerk rondreizen van Rama Tours

  Bij Rama Tours combineren we onze reiservaring met uw wensen, om zo uw droomreis te verwezenlijken. Ons reisbureau is niet voor niets uitgeroepen tot ‘Beste kleinschalige reisorganisatie van het jaar 2017’. Bij ons staan uw wensen centraal en zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u en uw reisgezelschap het maximale uit jullie individuele rondreis halen. Geef ons uw gewenste reisperiode, uw reiswensen en uw budget door en vervolgens stellen wij in nauw overleg met u een vrijblijvend reisplan voor u op.

  ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

  Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

  Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

  Rama Tours Nieuwsbrief
  Altijd op de hoogte blijven van de laatste
  weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.