Rama Tours

Rondreis Azië

Azië is het grootste werelddeel van onze aarde en daarom is het niet verwonderlijk dat er vele prachtige reisbestemmingen te vinden zijn. Wilt u in een relatief korte periode veel zien en doen, dan is een rondreis door Azië een echte aanrader. Als reisspecialist voor de regio Zuidoost-Azië kunnen wij u helpen bij het samenstellen van een dergelijke rondreis. Onze reisspecialisten hebben zeer veel ervaring met reizen door deze regio en zij stellen ieder reisplan op maat samen, volledig op basis van uw specifieke wensen. Landen als Indonesië, Maleisië, Thailand, Vietnam, Laos, Cambodja en Myanmar zijn zomaar enkele van de prachtige bestemmingen die wij aanbieden en hieronder kunt u ter inspiratie alvast enkele voorbeeldreizen bekijken.

Vrijblijvend reisplan aanvragen

Voorbeeldreizen

Redenen voor een rondreis door Azië

Doordat Zuidoost-Azië bestaat uit een groot aantal bestemmingen, allen met hun eigen cultuur, tradities, flora en fauna, is er altijd wel een reden te bedenken voor een rondreis door Azië. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, op huwelijksreis gaat, een duikreis wilt maken, avontuurlijke tochten door de jungle wilt maken of oog in oog wilt staan met inheemse stammen, in Zuidoost-Azië kan het allemaal. Onze reisspecialisten hebben alle bestemmingen op onze website bovendien zelf bezocht en zijn daardoor uitstekend op de hoogte van de verschillende mogelijkheden. Doordat wij daarnaast jarenlange samenwerkingen met lokale reisagenten hebben, kunnen wij een bijzonder hoge kwaliteit garanderen.

Meerdere bestemmingen in Azië combineren in een rondreis

Wanneer u een aantal weken tijd heeft voor het maken van een rondreis, dan kunt u er ook voor kiezen om meerdere bestemmingen in Zuidoost-Azië aan te doen. Veelgemaakte combinaties zijn bijvoorbeeld de Indonesische eilanden Java en Bali, maar ook de landen Laos, Vietnam en Cambodja worden vaak gecombineerd. Wanneer u een combinatiereis wilt maken, dan is deskundig advies van een reisexpert vaak geen overbodige luxe. Onze reisspecialisten weten bijvoorbeeld precies wat er haalbaar is in een bepaald tijdsbestek, welke accommodaties aan uw eisen en uw budget voldoen en kunnen u zowel bekende als minder bekende bezienswaardigheden aanraden. Maar uiteindelijk bepaalt u bij ons helemaal zelf hoe uw reis eruit gaat zien.

Rondreizen door Azië met Rama Tours

Wanneer u besluit om uw rondreis door Zuidoost-Azië door Rama Tours samen te laten stellen, dan kiest u voor kwaliteit. Al onze reizen worden op individuele basis samengesteld, waardoor uw reis altijd optimaal is afgestemd op de wensen van u en uw reisgezelschap. Wij houden daarbij rekening met zaken als uw reisdoel, uw budget, de reisduur en andere wensen en eisen. Het is niet voor niets dat Rama Tours in 2017 nog is verkozen tot ‘Beste kleinschalige reisorganisatie van Nederland’ door online reismagazine Getaway Travel. Wij nodigen u van harte uit om inspiratie op te doen door de voorbeeldreizen op onze website te bekijken en bieden u daarnaast ook de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website. Daarna zal een van onze reisspecialisten contact met u opnemen om uw wensen met u door te spreken.

Vrijblijvend reisplan aanvragen

Onze recensies
Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.3 uit 10 op basis van 128 beoordelingen

Meer recensies

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.