Rama Tours
9,4
36 beoordelingen

Rondreizen Indonesië

Eigenlijk zou iedereen die van reizen houdt een keer een rondreis door Indonesië moeten maken, want Indonesië is misschien wel het meest fascinerende en afwisselende land op aarde. De Indonesische archipel bestaat uit meerdere eilandgroepen. De bekendste eilanden zijn Bali, Java, Sumatra, Lombok, Sulawesi, de Kleine Sunda eilanden, Papua, de Molukken en Kalimantan (het Indonesische deel van Borneo). Alle eilanden, groot en klein, worden gekenmerkt door een eigen geschiedenis, cultuur, flora en fauna. In de loop van de tijd hebben vele volkeren in Indonesië voet aan land gezet, waardoor een grote diversiteit is ontstaan op cultureel en religieus vlak. Bent u geïnteresseerd? Een individuele rondreis door Indonesië regelt u gemakkelijk via Rama Tours en is de ideale manier om het maximale uit uw vakantie te halen. Bekijk onderstaand ons ruime aanbod Indonesië reizen!

Meer lezen
Ga naar voorbeeldreizen Reisvoorstel aanvragen
Indonesië

Download reisbrochure

Download nu onze reisspecial en kom alles te weten over reizen in Indonesië.

Download
  • Download reisbrochure.

    Vraag middels het onderstaande formulier onze reisbrochure aan en ontvang deze direct per e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Indonesië

Selecteer een eiland

Maak hier een keuze uit onze voorbeeldreizen.
Meerdere keuzes mogelijk.

Laden...
LEGEN

Hoogtepunten rondreis Indonesië

Typische hoogtepunten van een rondreis door Indonesië zijn bijvoorbeeld de Borobudur en Prambanan op Java, het schildersdorpje Ubud en de tropische stranden op Bali, de Toraja hooglanden op Sulawesi, de orang-oetans op Sumatra en Kalimantan en de Komodovaranen en kratermeren van Flores. Wie tijdens een tocht door de jungle kennis wil maken met inheemse stammen, mag ook zeker Papua niet overslaan en wie op zoek is naar de mooiste stranden, kan zijn hart ophalen op Lombok, Bali, Sumatra en de Molukken. U merkt het, er is heel veel te beleven in Indonesië en u zult nooit alles in één reis kunnen vatten. Bedenk daarom vooraf wat er allemaal zeker niet aan uw reis mag ontbreken. Onze reisspecialisten kunnen vervolgens in overleg met u een reisplan op maat maken.

Indonesië reizen van Rama Tours

Op onze website staan een aantal Indonesië reizen die wij hebben samengesteld, maar uiteraard kunt u zelf een rondreis door Indonesië samenstellen. Onze reisspecialisten hebben alle bezienswaardigheden en alle accommodaties die op onze website staan zelf bezocht. Er is altijd een specialist die u perfect kan adviseren! Geef uw wensen en uw budget aan ons door en wij zullen, samen met u, uw droomreis samenstellen. Overwegingen die hierbij belangrijk zijn, zijn bijvoorbeeld welke Indonesische eilanden u wilt bezoeken, de reisduur en reisperiode, of u in luxe of in reguliere accommodaties wilt verblijven en in welke verhouding u cultuur, natuur en andere activiteiten wilt combineren. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer u nog vragen heeft over een rondreis door Indonesië!

Reisvoorstel aanvragen

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Onze recensies
Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.3 uit 10 op basis van 128 beoordelingen

Meer recensies
Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.