Rama Tours
9,4
36 beoordelingen

Rondreizen Molukken

Op dit moment bieden wij geen reizen aan naar de Molukken.

De Molukken bestaan uit honderden kleine en grote eilanden en tijdens een rondreis zult u ontdekken dat veel van deze eilandjes ongerept en soms zelfs onbewoond zijn. Een rondreis door de Molukken in Indonesië is een ware ontdekkingstocht en een aanrader voor iedereen die wars is van massatoerisme. U zult op de Molukse eilanden gemakkelijk contact maken met de lokale bevolking, vele sporen van het koloniale verleden tegenkomen en er genieten van de prachtige natuur en heerlijke lokale gerechten.

De reisspecialisten van Rama Tours helpen u graag bij het plannen van uw vakantie naar de Molukken. Stel een individuele rondreis naar de Molukken samen met de reisspecialisten van Rama Tours en ontdek deze unieke Indonesische eilanden op uw eigen tempo en met uw eigen gezelschap!

Meer lezen
Ga naar voorbeeldreizen Reisvoorstel aanvragen
Molukken

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten rondreis Molukken

De Molukken zijn een ware onontdekte parel. Niet veel reisorganisaties bieden reizen naar deze eilanden aan en het toerisme speelt er nog nauwelijks een rol. Bent u een rondreis naar de Molukken aan het voorbereiden? Dan bent u bij Rama Tours aan het juiste adres!

Een rondreis over de Molukken begint meestal op Ambon, het hoofdeiland van de Molukken en al van oudsher een belangrijke doorvoerhaven in de Grote Oost. Dit komt vooral door een van de mooiste baaien ter wereld, de baai van Ambon, die met zijn enorme lengte het eiland Ambon zowat in tweeën opsplitst. Op Ambon zijn diverse forten te vinden, overblijfselen van het koloniale verleden.

Wie een rondreis door de Molukken maakt mag ook de Banda eilanden zeker niet overslaan. U kunt hier fantastisch duiken en snorkelen en op de eilanden Banda Neira, Ay, Run en Lontar vindt u nog veel sporen uit het roemruchte VOC-verleden. Het is bijna een openluchtmuseum!

Diversiteit van de Molukken

Ook de noordelijke eilanden van de Molukken bieden een prachtige mix van cultuur, historie en natuur. De voormalige sultanaten Ternate en Tidore, vroeger ook wel de ‘kruidnageleilanden’ genoemd, zijn hier niet te missen, evenals het nog weinig bezochte Morotai en het grillig gevormde en dun bevolkte eiland Halmahera.

Voor ongerepte natuur en prachtige kusten reist u naar Seram, een van de grootste eilanden van de Molukken. Op dit eiland, ook wel Nusa Ina ofwel het moedereiland genoemd, bezoekt u de jungle van het Manusela National Park vanaf het prachtig gelegen Sawai, een kustdorpje bestaande uit woningen op palen in zee.

Bent u op zoek naar verlaten bountystranden, dan is er geen betere bestemming dan de Kei eilanden in het uiterste zuiden van de Molukken. De stranden van Kei Kecil zijn misschien wel de mooisten ter wereld en steken die van Bora Bora en Boracay (de Filipijnen) naar de kroon! Hier komt u helemaal tot rust en kunt u optimaal genieten van uw vakantie op de Molukken.

Rondreis Molukken met Rama Tours

De Molukken worden nog niet zoveel aangedaan door toeristen en op sommige plekken voelt u zich een echte pionier. Er zijn niet veel reisorganisaties die reizen naar deze fascinerende eilanden aanbieden en ook het aantal lokale organisaties is schaars. Bij Rama Tours zijn wij echter goed thuis in deze bestemming en werken wij al jaren samen met goede lokale partners. We hebben de Molukken zelf uiteraard meerdere keren bezocht om voor u de mooiste en meest bijzondere plekjes te ontdekken. Neem gerust contact met ons op om u te laten adviseren of de beste reisroute, die wij op maat samenstellen op basis van uw wensen en budget!

Reisvoorstel aanvragen

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Onze recensies
Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.3 uit 10 op basis van 128 beoordelingen

Meer recensies
Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.