Rama Tours
9,5
47 beoordelingen

Rondreizen Sabah

Sabah is de noordelijke deelstaat van Maleisisch Borneo. Een bijzondere plek, waar de natuur hoogtij viert. Hier vindt u prachtige dieren, hoge bergen, gastvrije mensen en dichte jungle. Een rondreis door Sabah is een uitstekende manier om avontuur en ontspanning te combineren. Wanneer u een individuele rondreis maakt, dan kunt u Sabah op uw eigen tempo en met uw eigen reisgezelschap verkennen. Stel daarom gemakkelijk samen met uw reisspecialist van Rama Tours uw eigen unieke rondreis naar Sabah samen.

Meer lezen
Ga naar voorbeeldreizen Reisvoorstel aanvragen
Sabah

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten rondreis Sabah

Sabah is een unieke reisbestemming die vele hoogtepunten kent. Denk bijvoorbeeld aan Mount Kinabalu, een van hoogste bergen in de regio. Deze berg is voor iedereen met een goede conditie te beklimmen, aangezien er geen speciale klimuitrusting benodigd is. Een gids is wel verplicht. De meeste klimmers trekken twee dagen voor deze klim uit.

Wilt u het onderwaterleven van Sabah ontdekken, dan is een bezoek aan Sipadan zeker aan te raden. Dit is namelijk een van de beste duiklocaties ter wereld. U vindt er een overvloed aan koraal, zeeschildpadden, barracuda’s en zelfs manta’s. Op het eiland Sipadan zijn geen accommodaties en om er te mogen duiken en snorkelen heeft u een vergunning nodig. Het is verstandig om deze vergunning ruim van tevoren te regelen.

Tijdens een rondreis door Sabah kunt u in het Kinabalu National Park ook de Poring Hot Springs bezoeken, warmwaterbaden gebouwd in Japanse stijl. Naast een bezoek aan de baden zelf, kunt u hier ook een wandeling door de boomtoppen maken en een vlinderkwekerij bezoeken. Ook kunt u hier de Raffiesia bewonderen, de grootste bloemensoort ter wereld.

Wilt u orang-oetans zien? Dan kunt u het best een bezoek brengen aan het opvangcentrum in Sepilok. Hier worden gewonde en verweesde orang-oetans klaargestoomd voor een nieuw leven in de jungle. Wilt u de dieren liever écht in het wild zien? Dan maakt u de grootste kans tijdens een tocht bij Sukau over de Kinabatangan rivier. Hier kunt u boottochten maken, waarbij u daarnaast kans maakt om orang-oetans, de bijzondere Probiscus Monkeys (neusapen), kaaimannen en zelfs dwergolifanten in het wild te zien.

Tot slot mogen echte dierenliefhebbers het eiland Selingan niet overslaan. Hier komen zeeschildpadden aan land om hun eieren te leggen. Daarnaast worden hier ook kleine schildpadjes geboren en vrijgelaten in de zee. U kunt dit enkel meemaken als onderdeel van een ecotour, welke ruim van tevoren geboekt dient te worden.

Rondreis Sabah van Rama Tours

U kunt het beste van Sabah genieten op het moment dat u zelf bepaalt wat u wanneer gaat bezoeken. Bij Rama Tours bieden wij u de mogelijkheid om een rondreis naar Sabah op maat samen te stellen. Op basis van uw wensen en uw budget stellen wij dan samen met u een reisplan op wat u uw droomvakantie zal garanderen. Neem vrijblijvend contact op via onze website of bel ons tijdens de openingstijden van ons reisbureau.

Reisvoorstel aanvragen »

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Onze recensies
Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 139 beoordelingen

Meer recensies
Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.