Rama Tours
Lombok

Rondreizen Lombok

Lombok is een authentiek Indonesisch eiland en aanzienlijk minder toeristisch dan Bali. Het is een fantastische plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige stranden, de gastvrije bevolking en het heerlijke eten. Tijdens een rondreis door Lombok mag een bezoek aan (een van de) Gili-eilanden zeker niet ontbreken en ook Flores en Komodo zijn goed te combineren met een reis naar Lombok. Uw persoonlijke reisspecialist van Rama Tours kan u helpen bij het samenstellen van uw droomvakantie op het Indonesische Lombok. Bekijk onderstaand de verschillende rondreizen op Lombok die wij aanbieden.

Meer lezen
Ga naar voorbeeldreizen Reisvoorstel aanvragen

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten rondreis Lombok

De oorspronkelijke bewoners van het eiland Lombok zijn de Sasak. Verspreid over het eiland vindt u traditionele dorpen die bestaan uit huizen van bamboe en riet. De bewoners van deze Sasak-dorpen zijn zelfvoorzienend en een bezoek aan een dergelijk dorp is de ideale manier om kennis te maken met “adat”, ofwel de traditionele gebruiken van de Sasak.

Wie tijdens een rondreis op Lombok op zoek is naar witte stranden, helder water en restaurants die dagverse vis serveren, die kan zijn of haar hart ophalen in Senggigi, Sekotong en Kuta. Hier vindt u idyllische baaien en parelwitte stranden. De stranden in het zuiden zijn vooral bij surfers geliefd vanwege de perfecte golven. Maar ook voor duiken, snorkelen en ontspannen zijn de stranden van Lombok bijzonder geschikt.

Een ander hoogtepunt van Lombok is Gunung Rinjani. Deze vulkaan is één van de hoogste van Indonesië en verbergt een groot kratermeer net onder de top, Anak Segara. Tijdens een trekking van meerdere dagen kunt u de vulkaan beklimmen. Als beloning voor de lange klim kunt u genieten van een prachtige zonsopkomst en een uniek uitzicht over Lombok, Bali, Sumbawa en de omliggende zeeën.

Tot slot kunt u een bezoek aan de Gili-eilanden niet overslaan wanneer u een rondreis over Lombok besluit te maken. Deze paradijselijke eilandjes liggen voor de noordwestkust van Lombok en zijn bereikbaar per speedboot. De eilandjes Gili Air, Gili Meno en Gili Trawangan hebben ieder een geheel eigen karakter met een unieke mix aan paradijselijke stranden, koraalriffen, heerlijke eetgelegenheden en, vooral op Gili-T, een bruisend avondleven.

Rondreis Lombok van Rama Tours

Wilt u Lombok op uw eigen tempo bezoeken en zelf bepalen wanneer u welke activiteiten gaat ondernemen? Dan is een individuele rondreis aan te raden. Uw reisspecialist van Rama Tours kan u helpen bij het samenstellen van een rondreis op Lombok die voldoet aan uw wensen. Vertel ons uw budget, ideale reisduur en de activiteiten die u echt niet wilt missen en wij stellen samen met u uw droomvakantie samen. Onze experts hebben alle accommodaties zelf bezocht en kunnen u dus uitstekend adviseren. Mocht u nog vragen hebben over een rondreis op Lombok, neem dan even contact met ons op!

Reisvoorstel aanvragen

ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 95 beoordelingen

Rama Tours Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.