Rama Tours
9,5
47 beoordelingen

Rondreizen Cambodja

Altijd al een wereldwonder met eigen ogen willen aanschouwen? Wilt u daarnaast genieten van uitgestrekte regenwouden, mangroven en hagelwitte stranden? Dan is een rondreis door Cambodja echt iets voor u! Cambodja is een land met een rijke geschiedenis. Het land was ooit onderdeel van Indochina, samen met Laos en Vietnam. Cambodja is het kleinste land van de drie en staat voornamelijk bekend om haar prachtige en mystieke bouwwerken, denk bijvoorbeeld aan het alom bekende tempelcomplex Angkor. Dankzij flinke hoogteverschillen heeft Cambodja tevens een interessant en wisselend landschap. Hebben we uw interesse weten te wekken? Bekijk dan onderstaand alvast onze samengestelde Cambodja reizen of ga samen met onze experts aan de slag om een individuele rondreis door Cambodja samen te stellen!

Meer lezen
Ga naar voorbeeldreizen Reisvoorstel aanvragen
Cambodja

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten rondreis Cambodja

Er valt ontzettend veel te zien in Cambodja, maar hoeveel u daadwerkelijk kunt bezichtigen hangt af van uw reisduur. Wij willen graag voor iedereen die overweegt een rondreis naar Cambodja te maken alvast een aantal hoogtepunten aanstippen waarvan wij denken dat iedereen ze zou moeten bezoeken. Met stip op één staat Angkor Wat, een gigantisch Boeddhistisch tempelcomplex met velerlei ruïnes die dateren uit de 12e eeuw. Ondertussen zijn de ruïnes overwoekerd door de jungle, wat het geheel een mystieke sfeer geeft. Wij adviseren u ook om een bezoek te brengen aan de hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh. Hier kunt u meer leren over de geschiedenis van Cambodja en de gruweldaden van de Rode Khmer. Bezoek bijvoorbeeld de ‘Killingfields’ en de oude gevangenis Tuol Sleng voor een goed beeld van het verleden. Om Cambodja echt goed te leren kennen moet u eigenlijk de authentieke dorpen zoals Kampong Phluk bezoeken en zoveel mogelijk met de fiets bezichtigen! Stem samen met onze experts af wat u wilt zien en boek een prachtige rondreis door Cambodja. Een dergelijke reis is bovendien vaak eenvoudig te combineren met de bestemmingen Laos of Vietnam.

Cambodja reizen van Rama Tours

De hoogtepunten en locaties van onze Cambodja reizen zijn allemaal door ons zelf bezocht. Zo kunnen wij kwaliteit en service waarborgen voor onze klanten. Dit zorgt er tevens voor dat wij erg veel informatie hebben over het land en dat wij uit ervaring kunnen vertellen wat u echt gezien moet hebben! Wij hebben al een aantal Cambodja voorbeeldreizen samengesteld, maar wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in rondreizen op maat. Wilt u een individuele rondreis door Cambodja maken? Vertel ons wat uw budget, wensen en eisen zijn, zodat wij een passend advies kunnen geven. Neem gerust contact met ons op wanneer u nog vragen heeft over een reis naar Cambodja. Wij helpen u graag bij het uitstippelen van een unieke vakantie.

Reisvoorstel aanvragen

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Onze recensies
Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 139 beoordelingen

Meer recensies
Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.