Rama Tours
9,5
47 beoordelingen

Rondreizen Laos

Laos is waarschijnlijk het meest authentieke land in Zuidoost Azië. Door een streng regime was het land jarenlang zeer geïsoleerd, waardoor er in Laos nog geen massatoerisme te vinden is. De laatste jaren is het politieke klimaat echter veranderd en is het land daarom een stuk toegankelijker voor buitenlanders geworden. Steeds meer reizigers kiezen ervoor om een rondreis door Laos te maken. Wij geven ze groot gelijk, Laos is namelijk een prachtig land dat bol staat van de natuur en cultuur! Laos beschikt bijvoorbeeld over indrukwekkende tempels en een ongerepte wildernis en is tevens het enige land uit voormalig Indochina dat niet grenst aan de zee. Wilt u dit mooie land bezoeken? Dan stellen onze experts graag een rondreis door Laos voor u samen! Of bekijk onderstaand de Laos reizen die wij reeds als voorbeeld voor u hebben samengesteld.

Meer lezen
Ga naar voorbeeldreizen Reisvoorstel aanvragen
Laos

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten rondreis Laos

De rivier Mekong is de levensader van Laos en doorkruist het gehele land. Omdat de infrastructuur te wensen over laat, is de rivier o.a. erg belangrijk voor transport. De machtige Mekong speelt daarom automatisch een grote rol tijdens een rondreis door Laos. Wij raden u aan om een rivierdelta van de Mekong te bezoeken, die zich in het meest zuidelijke puntje van Laos bevindt. In deze delta ligt ook Si Phan Don ofwel de ‘vierduizend eilanden’. Dit is een verzameling van allemaal kleine eilandjes, zowel bewoond als onbewoond. Een ander hoogtepunt dat u niet mag missen is Luang Prabang, dat is opgenomen op de Unesco werelderfgoedlijst. Deze oude koningsstad staat vol met prachtige tempels, Frans-koloniale architectuur en is omringd door rivieren en bergen. Ook raden wij u aan om tijdens een rondreis door Laos te stoppen in de hoofdstad Vientiane. Deze stad bevat schitterende monumenten zoals de stoepa van Pha That Luang, de meest heilige boeddhistische plek van Laos. Wij helpen u graag met het samenstellen van een individuele rondreis door Laos, waarin eerdergenoemde hoogtepunten zeker niet mogen ontbreken!

Laos reizen van Rama Tours

Op onze website vindt u een aantal Laos reizen die door ons zijn samengesteld. Onze kracht ligt echter in advisering en het samenstellen van rondreizen op maat. Wij bezoeken alle landen, hoogtepunten en hotels zelf, zodat wij u absolute kwaliteit kunnen garanderen. Onze experts kunnen u alles vertellen over dit prachtige land en haar unieke cultuur. Op basis van uw wensen, eisen en budget stellen wij een prachtige rondreis door Laos voor u samen. Hierbij is het belangrijk om te bedenken welke hoogtepunten u absoluut wilt zien en in welke verhouding cultuur en natuur tijdens uw rondreis aan bod moeten komen. Heeft u vragen over een rondreis door Laos of over onze voorbeeldreizen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het samenstellen van een onvergetelijke vakantie.

Reisvoorstel aanvragen

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Onze recensies
Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 139 beoordelingen

Meer recensies
Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.