Rama Tours
9,5
47 beoordelingen

Rondreizen Papua

Papua is één van de ruigste, mooiste en meest oorspronkelijke provincies van Indonesië. Verwacht hier geen luxe of drommen toeristen, maar primitieve omstandigheden, ontmoetingen met authentieke volkeren en trektochten door weelderige, ongerepte natuur. Op veel plekken tijdens deze rondreis door Papua zult u zich een echte pionier voelen! Deze meest oostelijke provincie van Indonesië is heel anders dan de meeste andere delen van het land. De fascinerende inheemse stammen en unieke flora en fauna zijn vaak nergens anders in de archipel te vinden.

Meer lezen
Ga naar voorbeeldreizen Reisvoorstel aanvragen
Papua

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten rondreis Papua

De Baliem Vallei is het meest vruchtbare stuk van Papua, hier wonen traditionele stammen zoals de Dani, die leven van de landbouw. Traditioneel ‘geklede’ mannen lopen hier nog enkel met een peniskoker om, en de vrouwen slechts gehuld in een rokje van gras. Andere primitieve stammen in Papua zijn onder andere de Asmat en de Korowai, die geïsoleerd leven en die u alleen bereikt door middel van een boottocht en een flinke wandeling door de jungle.

De uitgestrekte tropische bossen van het binnenland herbergen unieke planten en dieren die in veel gevallen alleen hier te vinden zijn, zoals boomkangoeroes en natuurlijk de bontgekleurde paradijsvogels. Bent u een echte vogelaar, dan kunt u het beste het Arfak gebergte intrekken, of de laaglandbossen van Klasow.

Ook voor snorkelen en/of duiken is Papua een fantastische bestemming. In de Cenderawasih baai kunt u snorkelen met walvishaaien en een bezoek aan de eilandengroep van Raja Ampat mag zeker niet ontbreken tijdens uw rondreis door Papua. Deze ‘Viervorsteneilanden’ zijn als een sprookje, omringd door paradijselijke stranden en dichtbegroeid met tropische oerwouden.

Dit gebied is gezegend met de mooiste koraaltuinen ter wereld, nog geheel intact, onaangetast, vissen in alle soorten en maten, met alle kleuren van de regenboog, een eindeloze sprookjeswereld trekt aan u voorbij!

Rondreis Papua van Rama Tours

Papua een van de meest ongerepte reisbestemmingen ter wereld. Omdat dit gebied nog weinig op toeristen is ingesteld, is de hulp van een reisexpert onontbeerlijk. Rama Tours is een van de weinige reisbureaus die over jarenlange ervaring met Papua reizen beschikt. Uw individuele rondreis stelt u gemakkelijk samen met een van onze reisspecialisten. Neem dan gerust even contact met ons op! Onze experts helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijke reis naar deze unieke bestemming!

Reisvoorstel aanvragen

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Onze recensies
Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 139 beoordelingen

Meer recensies
Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.