Rama Tours
Bali

Rondreizen Bali

Bali is het meest toeristische eiland van Indonesië en dat is niet voor niets. U vindt er namelijk een combinatie van prachtige stranden en groene rijstvelden en een unieke cultuur met mystieke tempels en oeroude rituelen. Met een individuele rondreis van twee tot drie twee weken kunt u een prima indruk krijgen van al het moois dat Bali te bieden heeft. Uiteraard is het ook mogelijk om Bali te combineren met andere eilanden zoals bijvoorbeeld Java of Lombok, om zo een grotere rondreis door Indonesië te maken. Uw reisspecialist van Rama Tours kan u adviseren bij het samenstellen van uw droomvakantie op Bali. Kies onderstaand een rondreis op Bali die bij u past!

Meer lezen
Ga naar voorbeeldreizen Reisvoorstel aanvragen

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten rondreis Bali

Wanneer u een rondreis door Bali maakt, zult u al snel kennismaken met het Balinese hindoeïsme. Hierin verschilt Bali van de andere eilanden, waar de bewoners hoofdzakelijk islamitisch zijn. Op Bali vindt u daarom vele grote en kleinere tempels en ook offers voor de goden zult u veelvuldig tegenkomen. De meeste Balinezen geloven bovendien in karma en zijn u mede daarom graag behulpzaam. Populaire tempels om te bezoeken zijn onder andere Pura Tanah Lot, Pura Besakih en Pura Uluwatu. Bij het bezoeken van een tempel is het belangrijk dat uw schouders en knieën bedekt zijn en soms is het dragen van een sarong verplicht.

Het culturele hart van Bali vindt u bij Ubud. Hoewel deze plaats tegenwoordig veel wordt bezocht, mag Ubud zeker niet ontbreken tijdens een rondreis door Bali. U vindt er bijvoorbeeld veel winkeltjes met kunst, kleding en sieraden en ook worden er traditionele dansvoorstellingen gehouden. Wilt u de minder toeristische kant van Ubud ontdekken? Dan kunt u er voordelig een scooter huren en de prachtige omgeving verkennen.

Natuurliefhebbers kunnen er daarnaast voor kiezen om een van de Balinese vulkanen te beklimmen. Na een trekking van een aantal uur zult u beloond worden met een adembenemend uitzicht. De populairste vulkanen om te beklimmen zijn Gunung Batur en Gunung Agung.

Tot slot is er op Bali meer dan genoeg ruimte voor sport en ontspanning. Langs de kust zijn diverse stranden en koraalriffen te vinden, waar u kunt snorkelen, duiken en (kite)surfen. Daarnaast zijn de Balinese stranden ook zeer geschikt om op te ontspannen met een verkoelend drankje in de hand. Populaire stranden zijn de vulkaanstranden van Lovina en Pemuteran, de surfstranden van Kuta, Legian en Seminyak, de familiestranden Sanur en Nusa Dua en het idyllische strand van Balian.

Bali reizen van Rama Tours

Zoals u ziet, is Bali een zeer geschikte bestemming voor een rondreis van meerdere weken. Op die manier kunt u cultuur, natuur en ontspanning optimaal combineren. Bij Rama Tours kunnen wij u helpen bij het samenstellen van een individuele rondreis door Bali. U bent op dat moment niet gebonden aan de beperkingen van een groepsreis en kunt uw eigen tempo en programma bepalen. Geef ons uw budget, reisduur en wensen door en uw persoonlijke reisspecialist van Rama Tours zal in nauw overleg een passend reisprogramma voor u opstellen. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u nog vragen heeft over een rondreis op Bali!

Reisvoorstel aanvragen

ZELF ZOEKEN? DAT KAN!

Zoek hier tussen al onze bestemmingen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.2 uit 10 op basis van 92 beoordelingen

Rama Tours Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.