Rama Tours
9,4
27 beoordelingen

Rondreizen Java

Java is het eiland van Indonesië met de meeste inwoners, circa 145 miljoen. Hier vindt u grote steden zoals de hoofdstad Jakarta, Bandung, Surabaya en Yogyakarta. Er zijn vele bezienswaardigheden zoals de koloniale architectuur van Bandung, de theeplantages van de Preanger, de wereldberoemde tempelcomplexen Borobudur en Prambanan en de indrukwekkende vulkanen Bromo en Ijen. Daardoor is een rondreis door Java de ideale manier om een goede indruk te krijgen van de geschiedenis en cultuur van Indonesië. Een reis door Java maakt u meestal met een auto of busje met chauffeur, maar omdat Java op sommige trajecten over uitstekende treinverbindingen beschikt, kunt u het eiland gedeeltelijk ook per trein doorkruisen. Uw reisspecialist van Rama Tours kan in samenspraak met u een reisplan opstellen dat garandeert dat u het maximale uit uw rondreis op Java haalt. Kies onderstaand een rondreis op Java die bij u past!

 

Meer lezen
Ga naar voorbeeldreizen Reisvoorstel aanvragen
Java

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten rondreis Java

Wanneer u op Jakarta vliegt, dan kunt u vanuit hier gemakkelijk de botanische tuinen van Bogor bezoeken (Kebun Raya). Tevens vindt u hier het presidentiele paleis uit de tijd dat de stad Bogor nog Buitenzorg heette. In Jakarta zelf kunt u enkele monumenten en paleizen bezoeken en vindt u een zinderend uitgaansleven. De meeste reizigers ervaren de hoofdstad van Indonesië echter al snel als druk en hectisch.

Daarom is Yogyakarta bij velen favoriet tijdens een rondreis op Java. Vanuit deze stad is het namelijk gemakkelijk om de Borobodur en Prambanan te bezoeken. Beide bezienswaardigheden zijn iconisch voor een reis door Indonesië. Daarnaast kunt u Yogyakarta (of afgekort Yogya) gebruiken als uitvalsbasis wanneer u de vulkaan Merapi wilt beklimmen. Tot slot is ook Solo City gemakkelijk bereikbaar vanuit Yogya, dit is een echte provinciestad die nogal eens (onterecht) wordt overgeslagen.

Reis vanuit Yogya verder naar het oosten en beklim de vulkaan Bromo om hier van een van de mooiste uitzichten van Indonesië te genieten. Een tip: de zonsondergang is net zo mooi als de zonsopgang en veel minder druk bezocht. Aan de voet van Mount Bromo vindt u het plaatsje Malang, dat geliefd is bij iedereen die de drukte van Surabaya wil ontvluchten. Malang staat bekend om het relatief koele klimaat en de prachtige natuur.

Rondreis Java van Rama Tours

Kortom, er is genoeg te zien en beleven op Java om een fascinerende rondreis over dit uitgestrekte eiland te maken. Uw reisspecialist van Rama Tours kan u helpen bij het samenstellen van een reis die perfect aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Laat ons weten wat u reiswensen zijn en met welk budget we rekening dienen te houden en wij stellen in nauw overleg een haalbaar reisplan voor u samen. Onze rondreizen worden altijd geheel op maat samengesteld, waardoor u niet gebonden bent aan de beperkingen van een groepsreis. Heeft u nog vragen over een rondreis op Java? Neem dan gerust even contact met ons op!

 

Reisvoorstel aanvragen

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Onze recensies
Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.3 uit 10 op basis van 119 beoordelingen

Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.