Rama Tours

Danum Valley National Park

Voor de ultieme jungle ervaring reist u af naar Danum Valley, op Maleisisch Borneo. De rit van de bewoonde wereld naar dit dichte jungle gebied toe, is al een beleving op zich! U rijdt twee uur off road en geniet onderweg van adembenemende uitzichten, apen die slingeren van boom naar boom en vele jungle geluiden. Danum Valley ligt ongeveer 70 kilometer ten westen van de stad Lahad Datu en is misschien wel de beste en mooiste plek van Sabah om de rijke biodiversiteit te observeren. Het enorme reservaat met een oppervlakte van 440 vierkante kilometer heeft een unieke flora en fauna en is één van de meest complexe ecosystemen ter wereld. De vochtige, hete laagland jungle biedt een grote verscheidenheid aan tropische bomen, lianen, mossen en exotische orchideeën. Danum Valley is tevens het gebied waar nog neushoorns, olifanten, luipaarden, gibbons, orang-oetans en neusapen voorkomen.

Dit unieke nationale park is heuvelachtig, met Gunung Danum als hoogste top (1100 meter), en wordt doorkruist door kristalheldere oerwoud riviertjes. In het park verblijft u in de Borneo Rainforest Lodge, een van de weinige eco-lodges in Sabah. Tijdens uw verblijf hier worden er uiteraard wandelingen gemaakt, ook in de late avond, zodat u kennismaakt met de dieren die ’s nachts actief zijn. Een onvergetelijke ervaring!

Meer informatie rondreis Sabah »

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Shilla Verburgt
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorbeeldreizen met dit hoogtepunt
Danum Valley National Park | Rama Tours
Danum Valley National Park

Voor de ultieme jungle ervaring reist u af naar Danum Valley, op Maleisisch Borneo.

Lees meer
Danum Valley National Park | Rama Tours
Danum Valley National Park

Voor de ultieme jungle ervaring reist u af naar Danum Valley, op Maleisisch Borneo.

Lees meer