Rama Tours

Rondreis Sri Lanka-Malediven

Een rondreis door Sri Lanka, gecombineerd met een verblijf op de Malediven, is voor velen een droomcombinatie. Sri Lanka is namelijk een zeer veelzijdige reisbestemming, waar u bijvoorbeeld culturele activiteiten af kunt wisselen met het ontdekken van de plaatselijke flora en fauna. De Malediven is een nabijgelegen eilandengroep, welke vooral bekend staat om de paradijselijke stranden en het wonderlijke onderwaterleven. Een combinatie van beide bestemmingen biedt u daardoor gegarandeerd een reiservaring om nooit te vergeten.

De reisspecialisten van Rama Tours staan klaar u om u te ondersteunen bij het samenstellen van een persoonlijk reisplan voor beide bestemmingen.

Vrijblijvend reisplan aanvragen

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten van Sri Lanka

Wanneer u Sri Lanka en de Malediven wilt combineren, dan raden wij u aan om uw reis te starten in Sri Lanka. Hier kunt u in twee tot drie weken tijd gemakkelijk alle hoogtepunten van het land ervaren. Denk bijvoorbeeld aan de ruïnes van Anuradhapura, de leeuwenrots van Sigiriya, de theeplantages rondom Ella, een jeepsafari door een van de nationale parken die het land rijk is en een bezoek aan een fort uit de tijd van de VOC. Vervolgens vliegt u vanuit Sri Lanka in iets meer dan een uur tijd naar de Malediven.

Spanning en ontspanning op de Malediven

Na aankomst op de Malediven kunt u heerlijk ontspannen op hagelwitte zandstranden, terwijl u uitzicht heeft op de azuurblauwe zee die de eilandengroep omringt. De eilanden bieden u de mogelijkheid om op allerlei manieren te genieten van de zee. U kunt er bijvoorbeeld duiken, snorkelen en watersporten. Op de Malediven heeft u de keuze uit diverse luxe accommodaties, zoals riante waterbungalows die gebouwd zijn op palen in het water. Deze spectaculaire accommodaties zijn ook zeer geschikt voor een romantische honeymoon.

Naar Sri Lanka en de Malediven met Rama Tours

Onze reisspecialisten zijn gespecialiseerd in het samenstellen van maatwerkrondreizen in Zuidoost-Azië. Zij kunnen u dan ook perfect adviseren als het om het combineren van een rondreis door Sri Lanka met een verblijf op de Malediven gaat. Vertel ons wanneer u (ongeveer) wilt reizen, met welk reisgezelschap, wat uw budget is (bij benadering) en welke hightlights u absoluut niet wilt missen. Vervolgens stellen wij in nauw overleg een haalbaar reisplan voor u samen.

Vrijblijvend reisplan aanvragen

Onze recensies
Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 139 beoordelingen

Meer recensies

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.