Rama Tours

Rondreis Vietnam Cambodja

Heeft u interesse in een rondreis door meerdere fascinerende landen? Dan kunnen wij u een rondreis door Cambodja en Vietnam van harte aanbevelen. Laat u bijvoorbeeld eerst verleiden door hagelwitte stranden, uitgestrekte regenwouden en de bijzondere cultuur van Cambodja, om vervolgens de uitgaansgelegenheden en gastvrijheid van Vietnam te ervaren.

Rama Tours kan u van dienst zijn met het opstellen van een haalbaar reisplan om zo in een beperkte tijd optimaal te kunnen genieten van beide landen. Al onze reisvoorstellen worden op maat gemaakt, waarbij wij volledig rekening houden met uw specifieke wensen en eisen.

Vrijblijvend reisplan aanvragen

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten van een rondreis door Cambodja en Vietnam

Wanneer u Vietnam en Cambodja wilt bezoeken, raden wij u een minimale reisduur van tenminste twee weken aan. In dit tijdsbestek kunt u een prachtige impressie krijgen van wat de beide landen te bieden hebben. Wanneer u uw reis in Cambodja aanvangt, dan is de stad Siem Reap een prima uitvalsbasis. Vanuit deze stad kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de wereldberoemde tempels van Angkor Wat, die in de loop der jaren prachtig zijn versmolten met de omliggende natuur.

In de stad Siem Reap kunt u zich verder gemakkelijk laten onderdompelen in de Cambodjaanse cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de nightmarket, voor bijzondere souvenirs of ga uit in Pub Street. Een bezoek aan het Landmine Museum vinden wij ook een echte aanrader, aangezien dit u een interessante kijk op het oorlogsverleden van Cambodja geeft. Wilt u meer weten over dit oorlogsverleden, dan kunt u in de hoofdstad Phnom Penh de indrukwekkende ‘killing fields’ bezoeken en een bezoek brengen aan de gevangenis Tuol Sleng.

“Ik help u graag bij het samenstellen van uw unieke rondreis”
Irene van Steenbergen
Reisspecialist
  • Opmerkingen en vragen zijn welkom.

    Wilt u informatie of heeft u een vraag of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Buiten de grote steden om kunt u het land bovendien gemakkelijk verkennen per scooter of per fiets, waardoor u een authentieke kijk op het Cambodjaanse plattelandsleven kunt krijgen. Na uw bezoek aan Cambodja reist u vervolgens gemakkelijk door naar het buurland Vietnam. Alwaar u waarschijnlijk aankomt in Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon. Dit is een levendige stad met vele uitgaansgelegenheden. Daarnaast kunt u hier ook veel te weten komen over het oorlogsverleden van Vietnam.

Verder kunt u in Vietnam genieten van de prachtige afwisselende landschappen die het land te bieden heeft. Bezoek bijvoorbeeld Halong Bay, met zijn kleine eilandjes in helder blauw water en vergeet ook niet om een boottocht over de Mekong rivier te maken, de grote rivier die door meerdere landen stroomt. Tijdens zo’n boottocht komt u ongetwijfeld ook de drijvende markten tegen, die kenmerkend zijn voor Vietnam. Een bezoek aan de hoofdstad Hanoi of de stad Hoi An behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Rondreis door Vietnam en Cambodja maken met Rama Tours

De reisspecialisten van Rama Tours helpen u graag om een rondreis voor u uit te stippelen die precies aan uw wensen en eisen voldoet. Zij hebben Vietnam en Cambodja meerdere keren bezocht en weten daardoor precies wat er mogelijk is op het gebied van bezienswaardigheden en accommodaties. Het enige wat wij van u hoeven te weten is de door u beoogde reisperiode, uw budget en de dingen die u absoluut niet wilt missen tijdens uw vakantie. Een reisvoorstel wordt door ons altijd op maat samengesteld, zodat u precies de vakantie krijgt die u voor ogen heeft.

Vrijblijvend reisplan aanvragen

Onze recensies
Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.3 uit 10 op basis van 128 beoordelingen

Meer recensies

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.