Rama Tours
eilandhoppen thailand

Eilandhoppen in Thailand

Bent u op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Dan is eilandhoppen op Thailand echt iets voor u! Tijdens het ‘hoppen’ over de paradijselijke eilanden van Thailand ontdekt u namelijk niet alleen de meest prachtige standen en ruige natuur, maar bezoekt u ook diverse zeer gezellige en authentieke plaatsjes. Het mooiste is dat wij uw reis gezamenlijk op maat samenstellen, zodat u zeker weet dat de reis precies past bij uw wensen.

Vrijblijvend reisplan aanvragen

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten die u niet mag overslaan tijdens het eilandhoppen in Thailand

Wanneer u gaat eilandhoppen in Thailand, mag wat ons betreft een bezoek aan de overweldigende hoofdstad Bangkok zeker niet ontbreken. Bovendien is dit ook direct een uitstekend startpunt voor uw reis. Ervaar de gezellige chaos van Bangkok om vervolgens te starten met eilandhoppen. Eilanden die zeker de moeite waard zijn tijdens uw reis zijn Koh Lanta, Koh Ngai en Koh Mook. Zo geniet u op Koh Lanta in alle rust van de prachtige standen en natuur. Het eiland is kleinschalig, minder toeristisch en heeft mooie (nog) onontdekte plekken. Koh Ngai is een echt bounty eiland. Klein, omringd door ruige rotsen en met een werkelijk prachtige onderwaterwereld. Als (hobby)fotograaf kunt u hier bovendien uw lol op, want het eiland is bijzonder fotogeniek en brengt romantische sferen met zich mee. Het laatste eiland uit ons lijstje is Koh Mook. Geniet hier van een waar stukje paradijs op aarde. De ongerepte natuur, hagelwitte stranden en azuurblauwe zee geven u de indruk van een echt onbewoond eiland!

De beste periode voor reizen in Thailand

Thailand heeft door het jaar heen verschillende klimaten. Zeker in het regenseizoen kunnen de weersomstandigheden nogal eens heftig worden. Vooral als u gaat eilandhoppen is het natuurlijk belangrijk dat het prachtig weer is, zodat u heerlijk op de witte zandstranden kunt genieten van de zon. Het regenseizoen in Thailand loopt van augustus tot en met oktober. Deze maanden kunt u dus het beste vermijden, aangezien de kans op regen dan best groot is. Vanaf november zal de zon steeds meer tevoorschijn komen tot het hoogtepunt in de maand mei. April en mei zijn daarmee ook de warmste maanden, dus wanneer u niet zo van extreme hitte houdt (of van plan bent om veel te doen tijdens uw reis) is het verstandig om deze maanden te vermijden. Om optimaal te kunnen genieten van het eilandhoppen raden wij u dan ook aan om tussen november en maart uw reis te maken.

Eilandhoppen in Thailand met Rama Tours

Bent u door al deze verhalen enthousiast geworden en wilt u graag eilandhoppen in Thailand? Bij ons kunt u uw eigen rondreis samenstellen en vindt u op onze website diverse voorbeeldreizen ter inspiratie. Bovendien vertellen wij graag over onze eigen ervaringen, zodat u zonder problemen uw favoriete reis kunt samenstellen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend reisplan aanvragen

Onze recensies
Recensies

Rama Tours wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.3 uit 10 op basis van 128 beoordelingen

Meer recensies

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag: 020-6734773 of info@ramatours.nl

Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.