Rama Tours
100-daagse familiereis van het gezin Verhagen naar Zuidoost-Azië | Rama Tours

100-daagse familiereis van het gezin Verhagen naar Zuidoost-Azië

6 januari 2019

Ieder jaar stellen wij vele unieke maatwerkreizen samen voor onze klanten, met zeer uiteenlopende bestemmingen, budgetten en reisgezelschappen. Soms korte familievakanties naar een heerlijke strandbestemming, dan weer uitgebreide ontdekkingstochten naar de meest ongerepte uithoeken van de Indonesische archipel.

Dit jaar zat er een wel hele unieke reis bij; een 100-daagse reis naar Thailand, Myanmar, Laos en de Filipijnen voor Wouter en Myrtille Verhagen en hun twee jonge kinderen Joni (4) en Hidde (2). Wij vonden het een eer om deze zeer bijzondere reis voor hen te mogen organiseren en hebben zowel voor, tijdens als na de reis veelvuldig contact met ze gehad over de organisatie en planning. Hun belevenissen hebben we op de voet kunnen volgen op een blog dat zij bijhielden voor familie en vrienden: https://familieexpeditieverhagen.reislogger.nl/profiel. Bij terugkomst kregen we van hen onderstaande prachtige recensie, waar we natuurlijk erg blij mee zijn!

Verslag 100-daagse familiereis gezin Verhagen

100 dagen rondreizen (backpackend) in Azië met onze 2 kids (toen 3,5 en ruim 1,5 jaar oud) was onze grote droom..! Welke landen, backpacken met 2 kids, zoeken en boeken goede familie hotels op goede locaties, vluchten, transporten, wat te bezoeken, inschatting kosten, regelen werk, sparen, vaccinaties, kleding ? etc.etc.

Na diverse backpackvakanties zonder kids en 2 individuele rondreizen in Azië eerder via Rama Tours, een naar onze wens, eerste reisopzet bij Djordy en Henk neergelegd. Onder het genot van een bakje koffie aansluitend heel veel meer wijzer geworden over de te bezoeken landen, kosten, regeltjes, wat niet/wat wel met kids etc. Gevoel gevolgd, budget opgekrikt en besloten om onze droom ook als relaxt en de basis geregeld te gaan meemaken. Niet elke dag/om de paar dagen in de boeken of op www te zoeken naar de volgende bestemming, hotel, vlucht, wachten in de zon met 2 kids en bagage op een overvolle bus/trein die uren vertraging heeft… Nee, een echte reis met z’n vieren en alle aandacht met en voor mekaar!

Resultaat: Djordy flink aan het werk gezet en samen met hem de uiteindelijke definitieve route samengesteld, hotels bepaald en geboekt, vluchten geregeld, op de benodigde dagen een chauffeur welke ons rustig van A naar B bracht en soms een gids waar nodig of gewenst! Reisplanning ligt ook vast maar tussendoor nog zoveel vrije dagen ingepland voor volop eigen initiatieven / invullingen. Ideaal!

Wat hebben we weer ontzettend genoten van “onze” Aziatische hoofdstad Bangkok, hoe geweldig was het ooh zo kindvriendelijke en magische/mystieke Myanmar, hoe prachtig en relaxt zijn de Thaise eilanden, hoe rustig zijn de mooie steden en natuur in Laos is en hoe onwijs geweldig is de onvoorstelbare natuur op de verschillende eilanden van de Filipijnen…WAUW wat hebben we genoten en denken we hier nog enige regelmaat en met weemoed en prachtige herinneringen aan terug!

Zeer mede dankzij de inspanning van Rama Tours, met name Djordy willen wij nogmaals ontzettend bedanken, maar ook zeker alle lokale contactpersonen waar Rama Tours mee werkt hebben onze droomwens tot een onuitwisbare gezinsdroomreis gemaakt.

Ontzettend bedankt en tot zeker ziens bij een volgende reis!!

Wouter – Myrtille – Joni – Hidde

Lees de reisblog van de familie Verhagen »

Volg ons op:

Rama Tours Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de laatste
weetjes? Meld u dan nu aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.