Rama Tours
9,4
36 beoordelingen

Volg ons op:

Auteur
Joanne Weenk
Reisspecialist
Stel een vraag

  Joanne Weenk

  Mijn persoonlijke verhaal

  Na een eerste backpack reis door Australië was ik verkocht. Reizen is sindsdien een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden en in 2011 heb ik van deze passie ook mijn werk gemaakt! Maatwerk reizen samenstellen is wat ik graag doe, klanten enthousiast maken om ook dát land te ontdekken. Ieder land heeft unieke bijzonderheden! Mijn eerste verkenning van Azië was een reis door Thailand, Laos en Cambodja, daarna volgden ook Vietnam, Indonesië en de Filipijnen. Thailand en Indonesië ben ik inmiddels al 3 x geweest en er is nog zoveel te zien. In Indonesië ben ik tot nu toe op de eilanden Bali, Nusa Lembongan, Java, Lombok en de Komodo’s geweest.

  Mijn favoriete foto’s

  Mijn favoriete hotel

  In Pemuteran sliep ik in Tirta Sari Bungalow en was aangenaam verrast. Leuke bungalows met buitendouche in een mooie groene tuin met een prachtig zwembad. Heerlijke lokale maaltijden in het restaurant en vriendelijk personeel. Ze helpen je graag bij het organiseren van een snorkeltrip naar Menjangan eiland bijvoorbeeld. Het hotel ligt op slechts 2 minuten lopen van het strand. En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs!

  Mijn hoogtepunt in Zuidoost-Azië

  Nusa Lembongan is mijn favoriete eiland(je)! Ik heb hier al 2x een Indonesië reis afgesloten.
  Het is slechts een korte oversteek per ‘fastboat’ vanuit Sanur, maar een hele andere sfeer dan op Bali. Kleinschaliger toerisme en mooiere stranden! Ik verbleef bij het prachtige Mushroom bay en bezocht met een scooter vele andere stranden op het eiland + buureiland Nusa Ceningan. Ook is er een mangrove gebied waar je kunt gaan varen of suppen. Tevens zijn er snorkel mogelijkheden als je meegaat op een boottocht, er zijn zelfs manta roggen te spotten! Ook de vele sfeervolle restaurantjes aan zee maken het echt genieten hier.

  Mijn favoriete gerecht in Azië

  Gado Gado & Rendang in Indonesië, Pad Thai en Massaman curry of Penang curry in Thailand, alle soorten springrolls in Vietnam!

  Terug naar reisspecialisten